Koliko su česte tajne veze s komšijama? Iznenadićete se odgovorima

Koliko su česte tajne veze s komšijama? Iznenadićete se odgovorima

Možda ste gledali „Očajne domaćice“ ali kada su u pitanju priče u kojima se žena zaludi muškarcem (ili obrnuto) koji živi tik pored nje — to nije ništa čudno, kažu istraživanja.

Kao i u serijama, filmovima ili knjigama, ta situacija je česta, a Platforma Gleeden ispitala je 8 hiljada svojih korisnika kakvi su njihovi odnosi, da ne kažemo – intrige s komšijama.

Rezultati su bili iznenađujući.

Dok su neki odlučili da budu uzdržanog stava kad su u pitanju komšije, drugi su postali prijatelji, a više od 50% njih dijeli s komšijom mnogo više od zajedničkog zida ili ograde.

62% ispitanika priznli su da su fantazirali o komšiji. Muškarci (čak 71% njih) imalo je fantaziju o seksualnom odnosu sa komšinicom! I ne, nisu u pitanju samo singl ispitanici u anketi.

Dok je fantazija, nije tako strašno, pomisliće neko. Koliko njih prenese maštarije u realnost?

Žene su u ovom slučaju hrabrije. 31% ispitanih žena imalo je aferu s komšijom! Kod muških je to nešto manji broj: 23% ispitanih je prešlo granicu.

Gleeden je pitao i koliko dugo su ove afere trajale. Odgovori su varirali. Većina ispitanih muškaraca (62%) zadovoljilo se aferom na jednu noć, vez mnogo rizika. Žene su opet bile hrabrije. Skoro polovina njih (47%) bilo je u vezi s komšijom nekoliko nedelja, a 14% njih su produžile vezu i na nekoliko meseci!

Koliko je ovo rizično?

Svi znaju da je veoma rizično, pored toga što je uzbudljivo. 36% muškaraca i 29% žena priznali su da su njihove afere otkrivene prije ili kasnije.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.