Severina napravila skandal: Prijeti joj zabrana na nacionalnoj televiziji

Severina napravila skandal: Prijeti joj zabrana na nacionalnoj televiziji

Pjevačica Severina Vučković pravila je probleme na hrvatskoj televiziji jer je više puta mijenjala termin dolaska na snimanja novogodišnjeg programa, a kada su ispomjerali sve ostale pjevače da bi njoj ugodili, ona se, na kraju, nije pojavljivala.

 

Kako pišu tamošnji mediji, Vučkovićeva je prvo molila organizatore da pomjere vrijeme za njen termin, a iako su joj izašli u susret, tik pred dolazak nije odgovarala na pozive i poruke da bi ubrzo na njenom Instagramu vidjeli da je otputovala na odmor.

– Severina je s organizatorima imala dogovor da dođe u određeno vrijeme još prije mjesec dana, pa je tri dana pred snimanje javila da ne može da stigne u dogovoreno vrijeme. Tražila je da se sve pomjeri za sredinu decembra, a tad su joj objasnili da je to kasno jer se materijal sa snimanja novogodišnjeg programa montira mnogo prije. Na kraju su uspjeli da joj pomjere termin snimanja. Dogovoreno je da dođe mimo ostalih pevača, a kad su je zvali da potvrde vreme dolaska, nije se javljala na telefon – otkriva na početku upućeni izvor.

Severina nije ni nagovijestila da će na put, pa su svi bili šokirani kad su vidjeli da uopšte nije u Hrvatskoj.

– Ona nije spominjala odmor i put u Izrael. Uredno je kačila fotografije na Instagram, snimala se po cijeli dan, ali nikome nije odgovarala od tima s televizije. Slali su joj poruke, zvali preko Vocapa da bi provjerili da li termin ostaje, ali ona nije odgovarala. Na kraju je samo javila kad se vraća u Hrvatsku, ali nije potvrdila da li će doći u dogovoreno vrijeme na snimanje, pa su čelnici svakako tražili zamjenu, uz naređenje da će se sve montirali bez nje – kaže izvor i dodaje:

– Nije isključeno da Severina dobije zabranu na pomenutoj televiziji. Tamo su ljuti jer ih zavlači, a kako se priča, to nije prvi put da se ponijela neodgovorno.

Pred nastup na Saboru trubača u Guči Severini je šminkerka otkazala dolazak jer joj nije isplatila 250 evra, koje je dugovala odranije. Kako se tada pisalo, ona više saradnika nije isplatila poslije održanih koncerata, već su zarađen novac dobili samo članovi benda i tadašnji menadžer, prenosi Republika.

– Žena ne voli da plaća svoje saradnike. Nekoliko puta se napravila blesava i nije platila šminkanje, ja sam mislila da će to uraditi menadžer umjesto nje, ali niko nije kontaktirao sa mnom. Vrhunac bezobrazluka je bio naš poslednji susret. Šminkala sam je 18. marta, a ona mi je nonšalantno rekla: “Nemam sad sitno, platiću ti sledeći put kad se vidimo – ispričala je tada bivša saradnica Vučkovićeve, koja je ubrzo i menadžere počela da mijenja kao čarape.

(agencije, foto: Instagram)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.