Sin slavnog glumca preminuo u 25. godini

Sin slavnog glumca preminuo u 25. godini

Muzičar i sin glumca Tima Rota, Majkl Kormak Rot preminuo je u 25. godini života, prenosi Gardijan.

 

Gitaristi i kompozitoru je u novembru 2021. dijagnostifikovan rak germinativnih ćelija trećeg stadijuma. Umro je 16. oktobra 2022. godine.

Oličenje ljubaznosti

Bio je divlja i električna lopta energije i njegov duh je bio ispunjen svjetlošću i dobrotom – navodi se u saopštenju njegove porodice.

– Koliko god bio divlji, Kormak je takođe bio oličenje ljubaznosti. Nježna duša koja je donijela toliko sreće i nade onima oko sebe. Tuga dolazi u talasima, kao i suze i smijeh, kada pomislimo na tog prelijepog dječaka preko 25 godina i 10 mjeseci koliko smo ga poznavali. Neumoljivo i radosno i divlje i divno dijete. Tek nedavno čovjek. Mi ga volimo. Nosićemo ga sa sobom gdje god da krenemo.

Rot je objavio dijagnozu na Instagramu. On je detaljno naveo da mu je rak poznat kao horiokarcinom oduzeo polovinu sluha, 60 funti težine i samopouzdanje.

Život je kratak – napisao je.

– To je haos. I nikad ne znaš kada ćeš to biti ti. Budite dobro i idite kod doktora. Je*** rak.

U svom posljednjem postu, videu koji je podijeljen u avgustu, zahvalio je svojim pratiocima na podršci.

– Ne možete uvijek da birate svoju sudbinu – rekao je.

Ne možete uvijek da birate svoju budućnost.

Objavio je album “Pithon” 2018. godine, a takođe je pomogao u muzici za film Mišela Franka iz 2020. “New Order”. Takođe je objavljivao muziku na Soundcloud-u.

Njegova porodica ga je nazvala “izuzetno nadarenim i izvanrednim muzičarem čija strast i ljubav prema stvaranju muzike seže još od vremena kada je njegova gitara bila veća od njega”. Dodali su: “Kormakovim riječima: Pobrini se da radiš stvari koje voliš.”

Iza njega su ostali roditelji Tim Rot i Niki Batler i brat Hanter Rot, prenosi Dnevni avaz.

(FOTO: SEBASTIEN NOGIER / EPA)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.