Bizarne priče Nikolasa Kejdža: Spavao sam sa ženom, pa vidio golog muškarca ispred kreveta kako liže sladoled?!

Bizarne priče Nikolasa Kejdža: Spavao sam sa ženom, pa vidio golog muškarca ispred kreveta kako liže sladoled?!

Glumac Nikolas Kejdž otkrio je da je kao dijete bio uvjeren da je vanzemaljac, piše Daily Mail. Naime, 58-godišnji glumac rekao je da je bio „šokiran“ otkrićem da ima „normalne organe i normalne kosti“ kao i svi ostali.

 

Govoreći za časopis Rampstyle, otvorio se o svom djetinjstvu te rekao da je imao problema u odnosima s ljudima jer je bio „društveno nespretan“.

„Otac mi je rekao da se osjećao kao da mora da mi se predstavi jer sam bio takav vanzemaljac“,priznao je Kejdž.

„Bio sam šokiran onog dana kada sam kao dete otišao u ordinaciju i saznao da imam normalne organe i normalne kosti. Bio sam siguran da sam sa druge planete“, prepričao je Kejdž.

Nikolas je rekao kako ga je njegova „društvena nesnalažljivost“ nadahnula da nastavi karijeru glumca.

Uz to što je imao poteškoća u povezivanju sa drugim ljudima, Dejvid Bouvi iz filma „Čovjek koji je pao na Zemlju“ ga je motivisao da postane glumac. Kejdž, ujedno i dobitnik Oskara, tokom godina je dospio je na mnoge naslovne strane zbog ekscentričnih priča o njegovom životu.

Naime, 2009. otkrio je časopisu Parade da ga je uhodio mimičar dok je snimao „Bringing Out the Dead“.

„Pretpostavljam da bi to više-manje spadalo u kategoriju uhoda. Uhodio me mimičar… Tih, ali možda smrtonosan“,objasnio je.

„Nekako bi se taj mimičar pojavio na setu filma „Bringing Out the Dead“ i počeo da radi čudne stvari. Nemam pojma kako je prošao mimo obezbjeđenja“, kaže Kejdž kojeg su od uznemirujućeg mimičara oslobodili producenti.

Takođe je govorio o provali koju je doživio dok je promovisao svoj film „Trespass“ iz 2011. na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu.

„Bilo je dva ujutro. Živio sam u Orindž Kantriju u to vrijeme i spavao sam sa svojom ženom. Moj dvogodišnjak je u to vrijeme bio u drugoj sobi. Otvorio sam oči i vidio golog muškarca u mojoj kožnoj jakni kako jede sladoled na štapiću ispred mog kreveta. Znam da zvuči smiješno… ali bilo je užasno“, rekao je Kejdž.

Nikolas se takođe može pohvaliti nizom bizarnih kupovina, uključujući smežurane glave, albino kobre, vrane, egzotična umjetnička djela, navodno ukletu vilu i 276 hiljada dolara vrijednu ukradenu lobanju tiranosaura koju je potom morao da vrati. Takođe je kupio zemljište na groblju u Nju Orleansu 2010. godine kako bi izgradio tri metra visok piramidalni mauzolej koji će biti njegovo posljednje počivalište.

(Index.hr)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.