EVO ŠTA SVE RADE OŽENJENI MUŠKARCI KAD IH NIKO NE GLEDA! Najviše su aktivni na jednoj aplikaciji

EVO ŠTA SVE RADE OŽENJENI MUŠKARCI KAD IH NIKO NE GLEDA! Najviše su aktivni na jednoj aplikaciji

Jedno istraživnje pokazalo je da se na aplikacijama za upoznavaje nalazi dosta oženjenih muškaraca i oni koji su u vezi…

Društvene mreže i aplikacije za upoznavanje za mnoge su danas postale nepresušan izvor traženja partnera, ali i jednima kojima ne bi trebalo – oženjenim muškarcima.

Jedno istraživanje pokazalo je da gotovo trećina Tinder korisnika tu aplikaciju ni ne bi trebalo da koristi jer su u braku. Naime, kompanija GlobalWebIndexa (GWI) koja je sprovela pozamašno istraživanje nad Tinderom, najpoznatijom aplikacijom za upoznavanje, obuhvatila je 47.000 muških korisnika iz cijelog svijeta. Ispostavilo se, da osim što ih je 30 posto bilo u braku, još je 12 posto ispitanih bilo u ljubavnoj vezi.

A nešto više od pola, tačnije 54 odsto njih bilo je slobodno, bez partnera, dok je tri odsto od ukupnog broja činilo razvedeni i udovici, prenosi „Business Insider“.

Tinder u svijetu koristi šest milona stalnih i 75 miliona povremenih korisnika, a u većem broju su pripadnici jačeg pola (njih 62 posto naspram 38 posto žena) i većinom mlađi – 38 odsto Tinder korisnika ima između 16 i 24, a 45 odsto između 25 i 34 godine.

Ranije je direktor marketinga Tindera, Džastin Matin komentarisao da nikada nije bilo zamišljeno da ova aplikacija postane zapravo platforma za upoznavanje, već da olakša društveno povezivanje ljudi.

„Aplikacija je naime zamišljena kao platforma za upoznavanje ljudi iz raznih razloga, bilo za vezu, prijateljstvo ili drugi platonski odnos”, dodao je.

Autor:mondo.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.