HAOS! Djevojka Sergeja Pajića (19) RODILA DIJETE BIVŠEM DEČKU! Pjevač šokiran!

HAOS! Djevojka Sergeja Pajića (19) RODILA DIJETE BIVŠEM DEČKU! Pjevač šokiran!

Sergej Pajić (19) koji se proslavio u jednom muzičkom takmičenju, nakon raskida s tiktokerkom Unom Kablar, stupio je u vezu sa Sandrom D. Sada je pjevač istakao da je ostao šokiran saznanjem da je njegova izabranica, koja se inače predstavlja kao tiktokerka, ostala u drugom stanju.

 

„Ovo je nešto nevjerovatno. Djevojka je krila da je trudna. On ništa nije primijetio za ovih šest mjeseci koliko su bili zajedno. Nikakve simptome nije imala, niti joj se stomak primijećivao. Pa njih dvoje su se nedavno pojavili na jednoj modnoj reviji. Ona je bila u krem haljini i niko ništa nije primijetio. Kako sam čuo, zatrudnela je s bivšim dječkom s kojim je raskinula, pa ušla u vezu sa Pajićem“, rekao je izvor za Kurir, a ubrzo se oglasio i Sergej.

„Tačno je. U šoku sam i ne znam šta da kažem. Ništa mi nije rekla, niti sam ja bilo šta primijetio. Stvarno ne znam šta da kažem. Želim joj sve najbolje, mi više nismo zajedno“, rekao je pjevač za pomenuti portal, a kako dodaje izvor iako je zaljubljen od ušiju Sergej je čvrsto riješio da se ne miri s njom.

Kako prenose mediji Sandra se porodila sredinom novembra ove godine, u jednoj privatnoj bolnici.

Poslije raskida s Unom, Sergeja su spajali sa brojim poznatim djevojkama, među kojima je bila i pjevačica Lena Čolak, a pjevač je tada priznao da se zbog bivše opijao, te da se nerado sjeća tog perioda, kao i da mu je nova djevojka sve promijenila.

(Kurir, foto: Mondo)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.