Ko je bio Milan Laća Radulović: Njegov život su obilježili smrt majke i brata, a bio je i u kandžama droge

Ko je bio Milan Laća Radulović: Njegov život su obilježili smrt majke i brata, a bio je i u kandžama droge

Sin Marine Tucaković Milan Laća Radulović pronađen je mrtav u Izraelu.

 

Milan Radulović Laća bio je tekstopisac i sarađivao je sa većinom estrade sa kojom je radila i njegova pokojna majka Marina Tucaković.

Otvoreno je pričao o životu njegove porodice, kao i problemima kroz koje je prolazio dok je bio, kako je i sam rekao u kandžama droge.

– Cijeli period je bio dosta dug. Krenuo sam sa 15 godina, sa 17 sam postao narkoman, onda sam četiri godine imao pauzu, ali kad sam završio na klinici za odvikavanje tu je bio kraj. Počelo je kao radoznalost, a nastavio sam i kad sam shvatio da loše utiče na mene. To je bolest. Kad osjetiš prvu heroinsku krizu to je nešto… To je najopasnija droga – pričao je on jednom prilikom.

U Laćinom životu desila se velika tragedija, kada je njegov brat Miloš Radulović, preminuo sa svega 24. godine 2008. godine.

– Na današnji dan, 1. 12. 2008, preminuo je moj rođeni brat Miloš Radulović. Prošlo je 14 godina od tada. Šta sve stane u 14 godina? Šta se sve desilo? Toliko toga da, kad se osvrneš i pogledaš, kao da se ništa nije dogodilo. Bol je tu, ali se skriva. Ne da se fotografisati… Njegovu fotografiju ne držim u telefonu. Zato je neću ni objaviti. Vječna pamjat – napisao je Laća na svom Tviteru prije samo dvije nedjelje.

Laća je u svojim posljednjim izjavama govorio o svojoj boli zbog smrti majke, piše Blic.

– Meni je umrla majka, a drugima je umrla Marina Tucaković. Ne znam kakvu prazninu poslije godinu dana osjeća srpska estrada, ali znam kako se ja osjećam kada gledam šta se dešava. Što se tiče muzike, nema inventivnosti, ništa nije drugačije posljednje dvije godine – napisao je Laća, i dodaje:

– Osjećam prazninu. Pomirio sam se s tim da je nemam, ali se pitam kako bez nje. Kada izgubiš majku, kao da si izgubio obje ruke, možda i noge, mada mislim da njih još uvijek imam. Mnogo sam bio vezan za majku. Godinu dana kasnije osjećam se lakše, svjesnije i udarci su tuplji, ali sam zapravo bolje jedino kada nestanem i negdje otputujem – objasnio je Laća tada.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.