Ljubavna priča završila tragično: Muškarac se udavio dok je prosio djevojku

Ljubavna priča završila tragično: Muškarac se udavio dok je prosio djevojku

Amerikanac se udavio dok je prosio svoju djevojku pod vodom na odmoru u Tanzaniji.

 

Nesreća se dogodila 2019. godine, kada su Stiven Veber i njegova djevojka, Keneša Antoan, boravili u kabini pod vodom u odmaralištu Manta, kod ostrva Pemba.

Na snimku se vidi kako Veber roni i kroz staklo pita Kenešu da se uda za njega.

Na video snimku, vidi se kako Stiven drži poruku sa pitanjem da se uda za njega dok ga Keneša snima i smije se.

Keneša je potvrdila Veberovu smrt u objavi na Fejsbuku i rekla je da on “nikada nije izašao iz vode”.

Odmaralište Manta u kom su boravili se oglasilo i rekli su da se gospodin Veber “tragično udavio dok je sam otišao da roni ispred podvodne sobe”.

– Sa najdubljim žaljenjem obavještavamo da se u The Manta Resortu u četvrtak, 19. septembra 2019. godine, dogodila fatalna nesreća – navodi se u saopštenju odmarališta.

Metju Saus, izvršni direktor odmarališta, rekao je da su “svi potreseni do srži” zbog smrti gospodina Vebera.

Stiven i Keneša su rezervisali četiri noćenja u podvodnoj sobi odmarališta, koja se nalazi otprilike 250 metara od obale.

Košta 1.700 dolara po noći i kabina je usidrena u vodi na dubini od oko 10 metara. Trećeg dana njihovog boravka, gospodin Veber, iz Baton Ruža u Luizijani, zaronio je u vodu, došao do stakla koje gleda u sobu koju su iznajmili i odlučuje da zaprosi Kenešu.

Noseći masku i peraje, držao je poruku uz stakleni prozor kabine dok je Keneša posmatrala iznutra. Njegova poruka je glasila: “Ne mogu da zadržim dah dovoljno dugo da ti kažem sve što volim o tebi. Ali… sve što volim kod tebe, volim sve više svakim danom!”

Kasnije u video snimku, Stiven okreće list papira na kome piše pitanje da se uda za njega, onda je izvukao vjerenički prsten iz šortsa i nestao iz vidokruga.

U svojoj tadašnjoj objavi na Fejsbuku, Keneša je rekla da Stiven “nikada nije čuo njen odgovor” na pitanje koje je postavio, koji bi bio “milion puta, da”, prenosi Mondo.

– Nikada nismo uspjeli da se zagrlimo i proslavimo početak ostatka naših života zajedno, jer se najbolji dan naših života pretvorio u najgori – napisala je ona.

(FOTO: ORIGINAL JEDI WATCHING/YOUTUBE/SCREENSHOT)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.