Aktivista PDP-a, zbog nesipunjenih obećanja, fizički nasrnuo na SDS-ovog gradonačelnika Bijeljine Ljubišu Petrovića?

Aktivista PDP-a, zbog nesipunjenih obećanja, fizički nasrnuo na SDS-ovog gradonačelnika Bijeljine Ljubišu Petrovića?

Kako nezvanično saznaje portal Dešavanja u Bijeljini sinoć oko 22.00 sata je ispred zgrade Gradske uprave Grada Bijeljina došlo do „verbalnog“ sukoba između građanina Bijeljine i Ljubiše Petrovića prvog čovjeka Grada.

Nakon slučajnog susreta sa Granočelnikom Petrovićem i razmijenjenih riječi pozvani su pripadnici policije.

U međuvremenu građanin je na svom FB profilu napisao:

„Ovako izgleda kad „narodnog“ gradonacelnika u setnji sa dijecom sretnes i pitas cemu mrcvarenje dijeteta palog borca za posao obecani prije 2god 1 Stizu rotacije da hapse?! Prijavilo govno „narodno“ ne moze da saslusa 1min dijete palog borca koje je stavio 8 mijeseci da radi na 3 metra od telradovog repetitora i prebira smece u komunalcu sa ugradjenim pejsmejkerom!!! Radi pa cekaj da te opali infrakt ili kuca  Primio i susu i musu a kune se u boracku populaciju i dijecu palih boraca!!! Manipulator svijetskih razmijera“.

Faktormamagzin saznaje da je riječ o Dejanu Miloševiću, inače aktivisti PDP-a,koji je radio u kampanji za sadašnjeg gradonačelnika Ljubišu Petrovića.

Policijsko vozilo se nalazilo ispred Gradske uprave do 23. 26 minuta kada se uputilo ka policijskoj stanici nakon što je građanin koji je imao ’’verbalnu’’ prepirku i razgovor sa Gradonačelnikom Ljubišom Petrovićem lišeno slobode.

Gradonačelnik Petrović nije odgovorio na poziv i poruke Redakcije Dešavanja u Bijeljini.

autor:faktormagzin,/dešavanjaubijlejini, foto: faktormagzin, desavanja u Bijeljini

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.