DOKAZ! Veza PDP-a i OBA-e: Zašto službenici obavještajne službe prate Borenovića u Jasenovcu?

DOKAZ! Veza PDP-a i OBA-e: Zašto službenici obavještajne službe prate Borenovića u Jasenovcu?

Koliko su opravdana upozorenja na umiješanost obavjestajnih službi, stranih i domaćih, u pokušaj da se sruši patriotska vlast i na pozicije dovedu kadrovi podobni Zapadu i političkom Sarajevu, najbolje svjedoči današnje prisustvo Branislava Borenovića u Jasenovcu.

Naime, predsjednik PDP-a je na mjesto najvećeg srpskog stradanja došao u pratnji čovjeka od povjerenja Osmana Mehmedagića Osmice, Vedrana Francuza, koji je jedan od rijetkih Srba koji je nedvano zaposlen u OBA mimo konkursa a po nalogu PDP-a i SDS-a o čemu je Faktormagazin pisao u štampanom izdanju.

Na stranu činjenica što je i Francuz i njegovi pretpostavljeni direktno prekršio zakon jer je kao radnik obavještajne službe u pratnji političara što zakon strogo zabranjuje, ali je ovo još jedna potvrda direktne sprege opozicije i sarajevskog obavještajnog podzemlja.

Upozoravajuće PISMO radnika OBA-e BiH: ŠOKANTNI POTEZI KADROVA SDS-a I PDP-a

Isti taj Francuz, bez prethodnih referenci i iskustva u poslovima bezbjednosti, primljen je u OSA-u upravo na traženje vrha PDP-a.

Poznato je da je u OSA-i zapošljen čitav niz kadrova PDP-a i dijela SDS-a, između ostalih i rođeni brat Nebojše Drinića, kandidata PDP-a i sive eminencije Draška Stanivukovića. O čemu je takođe pisao Faktormagzin u štampanom izdanju.

PDP i dalje kontroliše obavještajni sektor u BiH – OTKRIVAMO KO JE NOVI “BANJALUČKI ŠPIJUN”

Ako je i bilo dilema, opozicija ih ovako sama otklanja, jer je očigledno da sve rade pod patronatom OSA-e i njihovih mentora sa Zapada.

Opozicija koja nezakonito zapošljava gdje stigne u Banjaluci, a uz pomoć SDA i po institucijama na nivou BiH nastavlja licemjerno da priča o navodnim nepravilnostima u Srpskoj.

Narod jasno vidi šta je stvarna pozadina njihovih ambicija i za čije interese rade.

Srbi masovno napuštaju Obavještajnu agenciju BiH – NE ŽELE DA RADE PROTIV REPUBLIKE SRPSKE!

autor:faktormagazin/atv, foto:faktormagzin/branislav borenović FB

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.