Haos na Tviteru: Mirna Savić Banjac i Nebojša Vukanović u RINGU: Dobro je što sam Medi rekao da ne možeš kod mene na LISTU!

Haos na Tviteru: Mirna Savić Banjac i Nebojša Vukanović u RINGU: Dobro je što sam Medi rekao da ne možeš kod mene na LISTU!

Mirna Savić – Banjac, poslanik PDP-a u Skupštini Srpske i Nebojša Vukanović prevarili su Faktormagazin.

Predvidjeli smo da će doći do neviđene političke tuče u skupštinskim klupama već na zasjedanju za nekoliko dana ali njih dvoje nisu izdržali.

Pravi tviter rat vodi se cijelo popodne a sve se vrti oko tvrdnje Nebojše Vukanovića da Mirna Savić- Banjac prima tri plate.

Kad je već uhvaćen u laži Vukanović će krenuo, po običaju, da se izvlači kako je uvijek u prvim redovima, kako je dolazio u Banjaluku na skupove kad nisu ni zvali, vjerovao u borbu i sl.

„.. kad si postala Draškov savjetnik krenula si sa pljuvanjem u znak zahvalnosti. Jedna od dobrih odluka je kad rekoh Medu da ne možeš kod mene na Listu“ Zavapio je Vukanović u svom stilu. 

„Ja sam mislila da si ti dolazio zbog ideje i borbe, a ne da bi ti neko bio zahvalan. Nikad ti ružnu riječ nisam rekla, meni je žao što si u ratu sa svima i nadam se da ćeš malo da razmisliš o svojim postupcima.“ Odbrusila je Mirna Savić- Banjac.

I tako u nedogled cijelo popodne i veče.

Naredno skupštinsko zasijedanje vjerovtano će biti jedno od najzanimljivijih, vjerovatno zanimljivije od „Lukačeve šamare“ Stanivukoviću.

Ovaj put „šamara“ će biti u opoziciji a prštaće na sve strane.

Uvretira se danima sprema na društvenim mrežama, međusobnim optužbama a „ranjeni“ tj. otkriveni Vukanović ljući je nego ikad.

Draško Stanivuković ga je uhvatio na krivoj nozi a Nebojša Vukanović pokazuje nervozu kakvu smo rijetko vidjeli u političkom životu Republike Srpske.

autor:faktormagzin, foto: faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.