Jelena Trivić OTVORENO – Ne bih više nikad glasala za Draška Stanivukovića: GOTOVO IZVJESNO NAPUŠTA PDP

Jelena Trivić OTVORENO – Ne bih više nikad glasala za Draška Stanivukovića: GOTOVO IZVJESNO NAPUŠTA PDP

Jelena Trivić konačno je progovorila o stanju u PDP-u i odnosima sa Draškom Stanivukovićem.

Jasno je i direktno poručila da više nikada ne bi glasala za aktulenog gradonačelnika Banjaluka, ukoliko bi ponovo bio kandidat na loklanim izborima za gradonačelnika.

Na pitanje portala http://gerila.info: Hoćete li biti kandidat za gradonačelnika Banjaluke Trivićeva odgovara:

„Ja uopšte ne razmišljam u tom pravcu ali ako me pitate ne znam ni ko će biti drugi kandidati. Vjerovatno će SNSD imati kandidata a aktuelni gradonačelnik će željeti da obnovi svoj mandat. Sad kada bih Vam govorila kao građanin, kao običan stanovnik Banjaluke ni za jednog od te dvije opcije ja lično ne bih dala glas. Ni za kandidata SNSD ali ni za aktuelnog gradonačelnika jer je iznevjerio očekivanja i pogazio obećanja, pogotovo ona koja se tiču borbe protiv korupcije. To ne znači da ću se ja kandidovati za gradonačelnika niti mene nakon svih ovih dešavanja nešto pretjerano vuče da učestvujem u tom smislu za poziciju gradonačelnika u političkom smislu ali sigurno da ću ja u nekoj formi biti učesnik lokalnih izbora 2024. ovdje u Banjaluci.“

O stanju u PDP-u govorila je naširoko i nadugačko ali se iz cijele priče dalo naslutiti da neće ostati u ovoj partiji.

„Ja sam formalno u istoj političkoj organizaciji još uvijek.

Politički sam aktivna, naravno manje nego u kampanji jer kampanja je kampanja i manje od onog svega što se dešavalo u postizbornom periodu ali sigurno da ću ostati u političkom životu, da ću imati politički angažman.

U kojoj formi, u kojem obliku to sad neću baš otkrivati ali u nekom periodu, vrlo kratkom, će i to biti poznato javnosti.

Ostaviću sebi za pravo da ja to, na neki način, saopštim i da vidim način kako će to izgledati“. Rekla je Trivićeva.

Preuzimanje PDP i trku sa Draškom Stanivukovićem uporedila je sa fudbalom i opisala to ovako:

„…To bi vam otprilike bilo da se ipsred moje zgrade pojavio klinac od desetak godina, fino igra fudbal ali ja ipak imam fudbala u nogama dugo godina i sad da ja njemu dokazujem da ja igram bolje fudbal od njega. Kada dječak poraste igraće vjerovatno bolje fudbal od mene ali ja ne planiram da bilo kome na taj način bilo šta dokazujem i da svoj politički kapital rasipam u nekoj trci u kojoj ja mogu da pobijedim…“- Rekla je Trivićeva.

Ne zna kada će biti Sabor stranke ali otprilike već zna kako će to izgledati:

 „…Vi znate kako stranke funkcionišu i da se tu naštimavaju ko su i odakle delegati i da tu ima uvijek takvih nekih. Ja ne želim da budem, iskreno nakon toga što sam ja pobijedila Milorada Dodika…ja sam zahvalna PDP-u kao stranci koja me je kandidovala a mene je ipak kandidovala jedna manja stranka a iza Dodika je stajalo deset stranaka i kandidovala ga je velika stranka koja po ovim rezultatima, jeste pokradeno, ali ima najveći broj poslanika. I nakon što sam sve to iznijela, boreći se protiv najmoćnijeg čovjeka u zemlji koji ima sve pare ovog svijeta, i svoje lično i sve budžete ovog svijeta. To je otprilike bila trka ko da sam ja u Fići a on je u Ferariju i ja njega prestignem. I ja to prođem a u svojoj stranci treba da dokazujem svoju političku vrijednost. To je meni ispod časti. Ako oni to ne vide to je njihov problem. Govorim o rukovodstvu.“ Kaže Trivićeva.

Mladen Ivanić, Draško Stanivuković i Branislav Borenović

Okrivila je i rukovodstvo PDP-a.

Jelena Trivić ne zna kada će biti Sabor strnake a kako joj sada izgleda neko odlugovlači taj proces:

 .“..Ja svoje odluke neću ravnati po tome kako će se odvijati u PDP. Ja imam dovoljno političkog kapitala i dovoljno ljudi oko sebe i dovoljno svih drugih pretpostavki da svoje neke odluke donesem nevezano za to šta će se dešavati u PDP….

“ Ako se tako budu razvijale stvari pa ja ne ostanem u PDP pa i to je politički život. Ja da želim da se borim za mjesto predsjendika PDP ja bih to vrlo lako mogla da ostvarim ali ja ne želim da, nakon svega što sam prošla na izborima i dokazala svoju političku vrijednost, da se tu dokazujem, u svojoj stranci. Valjda bi oni to trebalo da vide sami.“. Zaključila je Trivićeva za gerila.info

Zaključuje kako će sigurno sa Nebojšom Vukanovićem ostati u dobrim odnosima ali da postoje i neke druge mogućnosti  kako će nastaviti političko djelovanje ali će to to saopštiti javnosti kada dođe vrijeme za to.

autor:faktormagzin, http://gerila.info, foto: faktormagzin/srpskainfo

Share

2 komentara na “Jelena Trivić OTVORENO – Ne bih više nikad glasala za Draška Stanivukovića: GOTOVO IZVJESNO NAPUŠTA PDP

  1. Boze sto je ova zena umislila ha ha ha ha ferari ficu pobijedila Dodika! Jelena tebe BNTV ismijava dok te stalno guraju da valjas gluposti! Zao mi je tebe a bogami i oni koji ti vjeruju u tvoje lazi! Draga nasa samoproglasena predsjednice Republike Srpske!

  2. Mnogo mi drasko i jelena lice vise da su u vezi nego borenovici jelena! punosu vezani i lepo se zavodnicki gledaju. Nema od jelene nista vise bosnje davali joj glasova za to izgubi bakir.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.