Jelena Trivić procijenila da joj Draško Stanivuković pravi više ŠTETE nego koristi – Isključuje ga iz KAMPANJE?

Jelena Trivić procijenila da joj Draško Stanivuković pravi više ŠTETE nego koristi – Isključuje ga iz KAMPANJE?

Draško Stanivuković priznao je da Jelena Trivić procjenjuje da je snažnija bez njegove podrške.

Zbog toga, kaže, i manje se pojavljuje sa njom.

„O tome se često polemiše i stiče takav utisak, jer nas u javnosti ima manje. Međutim, Jelena ima moju punu i iskrenu podršku. Sve kapacitete i političke i druge sam dao Jeleni na raspolaganje. Međutim, ona procjenjuje da je snažnija ako djeluje bez mene, to je njena odluka, a moje je da poštujem. Maksimalno sam otvoren da pomognem“, rekao je on u intervjuu za Glas Srpske.

Trivićeva nije bila voljna da komentariše izjave Stanivukovića, optužujući N1,koji joj je tražio komentar a na ovu izjavu Stanivukovića,  da pokušava da insinuira razdore.

“Vaskršnji su praznici i vrijeme okupljanja porodice. Nemam nikakav komentar na razdore koje pokušava da insinuira vaša kuća N1 iz samo njima znanih razloga”, odgovorila je Trivićeva upitana da prokomentariše Stanivukovućevu izjavu datu Glasu Srpske.

O sukobu njih dvoje već duže vrijeme se nagađa u javnosti.

O tome je najviše govorio Nebojša Vukanović koji tvrdi da se gradonačelnik Banjalukke približio Nenadu Nešiću i Goranu Selaku te da su mu oni važniji od Jelene Trivić.

Nebojša Vukanović progovorio o stanju u OPOZICJI – HAOS, NEPOVJERENJE I KLIPOVI U TOČKOVE

autor:agnecije/slobodna bosna  foto;faktormagzin,ba

Share

Jedan komentar na “Jelena Trivić procijenila da joj Draško Stanivuković pravi više ŠTETE nego koristi – Isključuje ga iz KAMPANJE?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.