Lideri OPOZICIJE tražili od stranaca da uklone Milorada Dodika sa POLITČKE SCENE?!

Lideri OPOZICIJE tražili od stranaca da uklone Milorada Dodika sa POLITČKE SCENE?!

Branislav Borenović i Mirko Šarović tražili su da Miloradu Dodiku budu uvedene sankcije i da bude skolnjen sa političke scene. Rekao je večeras srpski član predsjedništva BiH i lider SNSD-a. 

„Bez obzira na sve, spreman sam na ličnu žrtvu. Cilj mi je da sačuvam Republiku Srpsku, srpski narod i njegova prava“, rekao je Dodik večeras novinarima u Donjoj Piskavici kod Banjaluke.

Republika Srpska ima dvoljno prijatelja u svijetu, konstaovao je Dodik.

„Ranije je bilo malo zemalja koje su bile spremne stati iza Republike Srpske, osim Rusije. Vidjećete sad u ponedjeljak u EU kako to izgleda, u Savjetu Evrope i na nekim drugim mjestima“, izjavio je Dodik, koji je i srpski član Predsjedništva BiH.

On kaže da se mora izdržati administraciju predsjednika SAD Džozefa Bajdena jer ima još dvije i po godine mandata, dok, kako ističe, specijalni izaslanik SAD za zapadni Balkan Gabrijel Eskobar „više nema ništa“.

autor: Rtrs, faktormagzin.ba, foto: faktormagzin.ba

Share

2 komentara na “Lideri OPOZICIJE tražili od stranaca da uklone Milorada Dodika sa POLITČKE SCENE?!

  1. Mnogi to zele pocevsi od jelene sarovica borenovica a vukanovic vec poceo da preti, kad on dode na vlast kako ce neko biti na kolenima.Sve te izdajnike poslati u federaciju neka ih tamo nama nije potreban vehabijski pokret u Republici Srpskoj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.