Mladen Ivanić u PDP-u prima PLATU od 4000 KM?! – Članstvo BIJESNO

Mladen Ivanić u PDP-u prima PLATU od 4000 KM?! – Članstvo BIJESNO

Počasni predsjednik PDP-a, Mladen Ivanić u stranci koju je osnovao prima enormno visoku platu. Potvrdilo je za Faktormagzin više izvora iz ove partije. 

Mladen Ivanić se formalno povukao iz politike ali je imenovan za počasnog predsjednika partije.

Pred izbore se često mogao vidjeti na skupovima kandidata PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelene Trivić.

O njegovom povratku u politiku se često pričalo a posljednji navodni pokušaj je bio 2020. godine, kada se u javnosti spekulisalo da će biti kandidat za gradonačelnika Banjaluke kako bi „pomirio“ ambicije Jelene Trivić i Draška Stanivukovića.

Od tog pomirenja nije bilo ništa o čemu svjedičimo i ovih dana a Mladen Ivanić formalno se povukao iz politike.

PDP očigleno ima obavezu prema svom nekadašnjem stranačkom šefu i sada vjerovatno savjetniku, iako se to formalno zove počasni predsjednik.

Izvori iz PDP-a kažu da je Ivaniću donedavno plata bila 4000 KM mjesečno a kad je to saznalao članstvo i zbog evidentne  krize u koju je upala stranka ta naknada je smanjena na 3500 KM. Otkrijavu ti izvori Faktormagzina.

Podsjećamo Faktormagzin je prvi objavio i da PDP prodaje poslovne prostorije u Banjaluci, koje su godinama bile centrala partije.

Informaciju su, uz nemušt izgovor, potvrdili i iz PDP-a.

Iz PDP-a potvrdili pisanje Faktormagazina: „Postoji mogućnost da promijenimo lokaciju“

Mladen Ivanić nakon što je izgubio funkcionerske pozicije u politici ostao je i bez posla na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci jer je, zbog politike, zanemario akademske obaveze pa je konstatovano da više ne ispunjava uslove kako bi imao katedru na fakultetu. Objašnjeno je tada.

autor:faktormagzin, foto: srpskainfo

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.