Opozicija traži da se Sergej Lavrov dovede u Banjaluku – Do neki dan su bile sankcije Rusiji, do juče se Putin nije smio spomenuti a danas dajte ga živog

Opozicija traži da se Sergej Lavrov dovede u Banjaluku – Do neki dan su bile sankcije Rusiji, do juče se Putin nije smio spomenuti a danas dajte ga živog

Opozicija u Republici Srpskoj prvo je tvrdila je da Milorad Dodik odnosno BiH uvela sankcije Rusiji, potom da je zaboravio Lavrova a Putina da ne smije spomenuti a sad kad se lider SNSD-a sastao sa Lavrovom i sutra sa Putinom pitaju zašto ministra spoljnih poslova ne pozove u Banjaluku?

„Uveli ste sankcije Rusiji.“ U glas je tvrdila opozicija prije samo dvadesetak dana. 

Kad su rusi demantovali i potvrdili da se BiH ne nalazi na listi neprijatelja Rusije onda se promijenila priča.

„Milorad Dodik ne smije pomenuti Vladimira Putina i Rusiju, zašto si se ućutao?! Slavodobitno je pitao Nebojša Vukanović na posebnoj sjednici Narodne skupštine. 

Zašto se Dodik okrenuo protiv Putina i Rusije i da li se vraća na fabrička podešavanja?

Čak je bio naziv jedne od video kolumni poslanika iz Trebinja.

Danas kad se Milorad Dodik sastao sa Sergejom Lavrovom a sutra, po najavama, i sa ruskim predsjdnikom Vladimirom Putinom lider PDP-a, Branislav Borenović traži da se Lavrov pozove da posjeti Banjaluku.

„Ako je tako, ako nisi uveo sankcije Rusiji, zašto ne pozoveš Lavrova kod nas u Banjaluku? Ili nastavljaš, po svom poznatom scenariju obmana, jedna priča u Srpskoj, druga u Briselu, treća u Turskoj, četvrta u Rusiji! Svaka različita, nemaju veze jedna sa drugom…“, stoji u objavi na tviter nalogu predsjednika PDP-a Branislava Borenovića.

Reklo bi se da opozicija predvođena Borenovićem očigledno jedan dan misli jedno a drugi dan drugo.

Možda im Milorad Dodik i ispuni želju pa ponovo dovede Sergeja Lavrova u Banjaluku.

Radovi na Rusko-srpskom Hramu napreduju odlično.

autor:faktormagzin, foto:faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.