Opozicija u Srpskoj opterećena antipatriotskim ponašanjem – Ne može sakriti podanički odnos prema stranim ambasadama i Sarajevu

Opozicija u Srpskoj opterećena antipatriotskim ponašanjem – Ne može sakriti podanički odnos prema stranim ambasadama i Sarajevu

Za “saradnju” opozicije sa SAD i političkog Sarajeva ne treba nikakav novi dokaz, to je notorna činjenica .

Napisao je na Tviteru, Milan Tegeltija, savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH.

„To pokazuju izjave Bakira Izetbegovića o opoziciji kao poželjnom partneru iz RS. To je rekao Gabrijel Eskobar direktno u Kongresu i to pokazuje opozicija sama na svakom važnom nacionalnom pitanju.“ Zaključio je Telegltija.

Na medijima se može pojaviti svašta, ali opozicija nakon izjava Eskobara i Izetbegovica, bježanja sa sjednica narodnse skupštine Republike Srpske i ukupne podaničke politike ima obavezu da odgovara na svaki medijski navod o vezama sa strancima.

Taman da ih samo demantuje a ne da glumi uvrijedjenu seosku mladu.

Jer nisu oni neke neprikosnovene patriote čiji se patriotizam ne dovodi u pitanje, nego teško opterećeni opštom percepcijom javnosti u Republici Srpskoj o antipatriotskom ponašanju i podaničkom odnosu prema Sarajevu i stranim ambasadama.

Zaključio je Tegeltija, regaujući na medijske natpise o direktnoj pomoći SAD-a od 10 miliona dolara kampanji i rušenju Milorada Dodika.

Glas naroda: Vašington za kampanju Jelene Trivić izdvojio 10 miliona dolara? Krajnji cilj NESTANAK Republike Srpske!

autor:Faktormagzin, foto:Milan Tegeltija Tviter

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.