Petrović vs Vukanović: Napadajući mene on hoće cijelu HERCEGOVINU

Petrović vs Vukanović: Napadajući mene on hoće cijelu HERCEGOVINU

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje Luka Petrović izjavio je da je on najveća opsesija i smetnja narodnom poslaniku Nebojši Vukanoviću, koji pokušava da zavlada Hercegovinom urušavajući njegovo ime.

– Poznata je retorika Nebojše Vukanovića. Njegova najveća smetnja i opsesija je Luka Petrović jer on urušavajući moje ime, ličnost, diplomu i karijeru pokušava da sebe, koji nema ni karijeru, ni diplomu, ni nikakvo djelo iza sebe, stavi u prvi plan i zavlada Hercegovinom, a jedino po čemu se ističe su egoizam, laži koje širi i negativne misli i energija – istakao je Petrović.

Komentarišući Vukanovićevu izjavu da je Petrović kriv za sve probleme u javnim institucijama, te da su nosioci javnih funkcija Petrovićeve žrtve, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje je naglasio da je Vukanovićev jasan cilj – što više mandata koje ne može dobiti ako ne sruši svoje protivnike, jer sam nema nikakvog programa, kvaliteta, niti djela iza sebe.

– Mislim da građani duboko vjeruju i ubijeđeni su da Nebojša Vukanović ne može ostaviti nikakvo djelo, ne može otvoriti nijedno radno mjesto, niti podijeliti nikakvu penziju i platu. Njegova retorika je isključivo huškačka, uz mržnju i strah od političke budućnosti – rekao je Petrović.

On smatra da će Vukanović i dalje reagovati na način kao što je navikao, da zabavlja, da bude duhovit i da iznosi poluinformacije.

– Zato što ne zna kako funkcioniše sistem, ne zna kako funkcioniše ni preduzeće ni Vlada ni ministarstvo, ne zna šta su radni procesi i nalozi, ne zna šta je stručni a šta nestručan kadar,jer je kod njega sve u životu paušalno – rekao je Petrović.

Narodni poslanik Nebojša Vukanović rekao je danas na konferenciji za novinare da je predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u Trebinju Luka Petrović kriv za sve probleme u javnim institucijama, te da su nosioci javnih funkcija Petrovićeve žrtve.

autor:agencije, foto:faktormagzin

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.