Poslanik Đorđe Vučinić glumio novinara pa tokom pres konferencije Nenada Stevandića POKAZAO SREDNJI PRST?!

Poslanik Đorđe Vučinić glumio novinara pa tokom pres konferencije Nenada Stevandića POKAZAO SREDNJI PRST?!

Nenad Stevandić, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, održao je danas konferenciju za novinare u parlamentu, i tom prilikom je sa presa udaljio poslanika Liste za pravdu i red Đorđa Vučinića.

Naime, Vučinić je sjedio među novinarima i snimao telefonom Stevandićevo obraćanje, ali je u jednom trenutku, prema saznanjima Faktormagzina,  „pokazao srednji prst“ pa ga je predsjednik  Narodne skupštine oštro ukorio.

„Nemoj sad da te izbacim napolje, jer ovo je mjesto za novinare. Ne možeš da me ometaš dok ja ovdje držim pres konferenciju, je l’ ti jasno? Prestani komunicirati sa mnom i nemoj nikoga da ometaš. Izađi napolje, odmah izađi napolje da bih mogao da nastavim konferenciju za štampu. Ti nisi novinar, napusti mjesto za novinare. Ajde, balavac, izađi napolje“, ponovio je Stevandić nekoliko puta.

Stevandić nije spomenio ono što drugi u sali nisu vidjeli ali jeste vidio on sa govornice.

Vučiniću je potom prišao Vukanović, te su se zajedno udaljili.

Stevandić je rekao da će prijaviti nadležnim organima poslanika Vučinića, jer je tokom jučerašnje sjednice Narodne skupštine glasao umjesto šefa Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića, odnosno počinio je klasičnu zloupotrebu.

Vučinić je priznao da je prekršio Poslovnik kada je sinoć na sjednici glasao umjesto šefa Kluba ove liste Nebojše Vukanovića, te poručio da je spreman da snosi odgovornost.

„Snosiću bilo kakvu odgovornost, ako ima krivičnog djela pozivam organe da ga utvrde“, rekao je Vučinić u obraćanju novinarima u Narodnoj skupštini.

Što se tiče glasanja za potpredsjendika Skupštine iz SDS-a, za šta je bio kandidovan Milan Petrović, Stevandić je rekao da se narodnim poslanicima ne može zabraniti kako da glasaju. Obrazlažući zašto je on glasao za Petrovića, rekao je da je to stvar njegovog ličnog digniteta kao i digniteta Narodne skupštine.

Vukanović PRIZNAO da je Vučinić glasao umjesto njega! Jeleni Trivić POŽELIO da joj cvjeta hiljadu svjetova?

autor:faktormagzin, foto: atv

Share

Jedan komentar na “Poslanik Đorđe Vučinić glumio novinara pa tokom pres konferencije Nenada Stevandića POKAZAO SREDNJI PRST?!

  1. Ovoga vucinica treba izbaciti i zabraniti ulazak u NS.RS.koje ponasanje i karakter ulicarski dabe mu skola i sve kad je roditeljsko i kucno vaspitanje 0.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.