Stanivuković se sastaje Šmitom

Stanivuković se sastaje Šmitom

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, kasno sinoć je putem svog Twitter naloga saopštio da će se danas sastati sa njemačkim diplomatom Kristijanom Šmitom.

Republika Srpska ne priznaje Kristijana Šmita kao visokog predstavnika u BiH, niti se jedan političar iz Srpske sastao sa njim do sad. Stanivuković, će po svemu sudeći, biti prvi.

On kaže da će zauzeti stavove Republike Srpske, koje očigledno sam ne poštuje, jer se sastaje sa funkcionerom kojeg Srpska ne priznaje.

„Sutra (četvrtak) ću se sastati sa gospodinom Šmitom. Zauzećemo stavove koji su u interesu Republike Srpske i u skladu sa zaključcima Narodne skupštine Republike Srpske, ali pokazati i otvorenost i spremnost na dijalog“, naveo je Stanivuković na Twitteru.

Još uvijek nije poznato tačno vrijeme i mjesto ovog sastanka.

Share

Jedan komentar na “Stanivuković se sastaje Šmitom

  1. DRASKO IZDAJNICE SRPSKOG NARODA! REPUBLIKE SRPSKE ZELENSKI! SRAMI SE SRPSKOG NARODA I REPUBLIKE SRPSKE NJENIH GRADANA! DOKADA MISLITE PDP I SDS DA BUDETE IZDAJNICI SRPSKOG NARODA I SVETE NAM REPUBLIKE SRPSKE. ZAR SE TAKO PONIZUJU POGINULI BORCI I RVI. ZAR SE TAKO PONIZUJU GROBOVI SRBA KOJI LEZE U SVETOJ SRPSKOJ ZEMLJI REPUBLICI SRPSKOJ.PROKLETI BILI IZDAJNICI!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.