Uhapšen i Bijeljinac koji je pomagao u skrivanju Marka Pjanovića

Uhapšen i Bijeljinac koji je pomagao u skrivanju Marka Pjanovića

MUP Republike Srpske sinoć je na području Bijeljine uhapsio Marka Pjanović iz Brčkog, osumnjičenog da je pomagao u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara u Beogradu, a osim njega je uhapšen i D.K. iz Bijeljine zbog sumnje da mu je pomagao u skrivanju.

Za Pjanovićem je raspisana crvena difuzna „Interpolova“ potjernica jer se dovodi u vezu sa izvršenjem krivičnog djela teško ubistvo u poticanju i pomaganju.

„Pod nadzorom Tužilaštva BiH, a na osnovu naredbe Suda BiH izvršen je pretres jednog stana gdje su pronađeni tragovi koji će poslužiti kao dokaz u daljem krivičnom postupku“, saopšteno je iz MUP-a Srpske. 

Po završetku kriminalističke obrade Marko Pjanović biće sproveden u nadležnost Sudu BiH.

Podsjetimo, u ovom slučaju je uhapšena i Azra Šabanović iz Brčkog, koja se takođe sumnjiči da je pomagala u izvršenju ubistva Radoševića. Prema navodima pojedinih medija, Šabanovićeva je u ljubavnoj vezi sa Pjanovićem.

Ranko Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića ubijen je prošle sedmice na pumpi u Rušnju sa čak sedam hitaca iz pištolja.

Stefan Z. (28) i Luka V. (26), osumnjičeni za ubistvo, uhapšeni su prošle sedmice u štek stanu u Novom Beogradu zajedno sa djevojčicom od 17 godina koja je bila s njima.

Autor:ATV

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.