PRETRESI NA 20 LOKACIJA: UHAPŠEN I BIVŠI SAVJETNIK DRAGANA MEKTIĆA

PRETRESI NA 20 LOKACIJA: UHAPŠEN I BIVŠI SAVJETNIK DRAGANA MEKTIĆA

U velikoj akciji policije, koja se od ranih jutarnjih časova  sprovodi u više gradova, uhapšen je Bojan Cvijetić, bivši savjetnik Dragana Mektića, potvrdio je za ATV Siniša Kostrešević, direktor policije Republike Srpske.

Osim Cvijetića, uhapšeno je još devet osoba, a policija je pretresla stambene objekte, zemljišta i automobile koje koriste uhapšeni Cvijetić, te osobe inicijala P.D, A.N, S.R, M.M, I.J, T.S, D.K, R.T, S.B. i I.K.

Akcija se, između ostalih, sprovodi u Banjaluci, Gradišci, na području Kantona Sarajevo i Tuzli, a pretresi su u toku na oko 20 lokacija.

Radi se o nastavku akcije iz jula mjeseca kada su uhapšeni Miloš Božović i policijski službenik Mladen Milovanović. Uhapšeni Božović dovođen je u vezu sa škaljarskim klanom.

Izvor: ATV, Faktor foto: Dražen Pozderović, Glas Srpske

Foto: MUP RS

Share

2 komentara na “PRETRESI NA 20 LOKACIJA: UHAPŠEN I BIVŠI SAVJETNIK DRAGANA MEKTIĆA

  1. Trebali su i mektica uhapsiti i sve srpske izdajnike. Samo za interese SDS PDP 0naj vukanovic koji je otvoreno stao na bosnjacku stranu i laje protiv R.Srpske i njenih gradana. Hapsiti sve izdajnike. Ziveo mup Srpske! Ziveo Lukac! Zivio Sinisa Kostresevic!

  2. Poruka bijedniku sarovicu .prvi si bio kad se protivustavno prenosila vojska ,a sad kad se iz sarajeva svaki dan prijeti ratom Srpskom narodu ti se izvlacis bijedo ljudska.gdje je ta boracka organizacija da prebijamo ove jajare ljigave.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.