Uhapšen zbog sumnje da je pijan polupao prozore i vrata na kući načelnika Ribnika

Uhapšen zbog sumnje da je pijan polupao prozore i vrata na kući načelnika Ribnika

Policijski službenici Policijske stanice Ribnik juče su uhapsili Lj.K. iz Ribnika zbog sumnje da je počinio krivičo djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

 

Kako se u saopštenju pojašnjava, uz navođenje inicijala, juče je u Policijsku stanicu Ribnik prijavljeno da je na porodičnoj kući oštećenog N.K. u mjestu Donji Vrbljani, Lj.K. polupao više prozora.

„Odmah po prijavi na lice mjesta događaja je izašla patrola policijskih službenika Policijske stanice Ribnik koja je ustanovila da su navodi prijave tačni i na licu mjesta zatekli su osumnjičenog Lj.K. koji je lišen slobode“, pojašnjava se u saopštenju.

Kako se navodi, alkotestiranjem lica utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 3,09 g/kg.

„O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se nad osumnjičenim licem izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. Sve dalje mjere i radnje preduzimaće se po nalogu postupajućeg tužioca“, zaključeno je u saopštenju.

Srna saznaje da je riječ o napadu na imovinu načelnika opštine Ribnik Nebojše Karaća. Karać je ranije rekao Srni da se sinoć oko 18.00 časova desio brutalan napad na njegovu kuću u Donjim Vrbljanima na kojoj su polupana sva sva vrata i prozori, a napadač je pokušao da uđe unutra.

(agencije)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.