Vulić: Opozicija traži alibi za poraz, zašto Trivićeva u FBiH najavljuje proteste ispred RTRS-a?

Vulić: Opozicija traži alibi za poraz, zašto Trivićeva u FBiH najavljuje proteste ispred RTRS-a?

Član Predsjedništva SNSD-a Sanja Vulić izjavila je da opozicija traži finalni alibi za svoj poraz u kvazi protestima i iz očaja lažima pokušava da namami narod u Banjaluku.

 

Reagujući na izjavu Јelene Trivić da ne daju, kako je rekla, da „SNSD i SDA opet zavađaju narod dok zajedno kradu“, Vulićeva je izjavila Srni da opozicija ima ili kolektivnu amneziju, ili beskrupulozno laže, ili ponavlja narodu mantru u koju ni sami ne vjeruju i zbog čega gube izbore deceniju i po.

– Istine radi, navešću samo dva primjera kojima će opovrgnuti gnusne laži Јelene Trivić, nikad predsjednice Republike Srpske, da je Aleksandar Zolak iz PDP-a, sa kojim je opozicija izrežirali navodnu aferu ‘kiseonik’ i u najgore vrijeme građanima pandemije virusa korona unijeli dodatni strah među narod, i dalje direktor Agencije za lijekove jer ga štiti Bisera Turković iz SDA, a da je Јovan Kalaba iz PDP-a član CIK-a BiH jer je SDA glasala za njega – podsjetila je Vulićeva.

Ona je rekla da je mnogo važnije da Trivićiva odgovori javnosti, što je i njena obaveza, zašto ruše institucije Republike Srpske i zašto u FBiH najavljuje proteste ispred RTRS.

– Zašto za svoj poraz krivite zaposlene u RTRS? Da li zato što ne rade kao što rade zaposleni u vašim medijskim kućima? Naravno, da vam nisu krivi ni zaposleni u RTRS, ni narod u Republici Srpskoj, jer to i nisu protesti protiv RTRS već pokušaj da se skrene pažnja sa onog što je sada definitivno svima jasno – Јelena Trivić je izgubila na izborima i u očaju ponovo manipuliše narodom – naglasila je Vulićeva.

Ona je upitala Triviću i šta je bilo sa najavljenim protestima ispred CIK-a BiH, da li nisu smjeli ili nisu imali kritičnu masu svojih pristalica da to i realizuju, pa je sada odlučeno da idu pred institucije Republike Srpske, da ruše srpske institucije.

– Zašto Јelena Trivić ne kaže jasno narodu šta je njen cilj? „Dođite na protest da se izborimo za moj mandat delegata u Vijeća naroda“, kliče Јelena Trivić sama i u svom svijetu jer je suočena sa realnošću nakon izvjesnog vremena. Јelena, ako ti je dosadno i ne prihvataš poraz, a kuneš se u demokratiju, samo pokazuješ koliko ne razumiješ ovaj narod, a imala si ambiciju da ga predstavljaš. Sreća pa je taj isti narod na vrijeme prepoznao tvoju ambiciju i želju za ličnim dokazivanjem – rekla je Vulićeva.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.