Delije dolaze na trening Zvezde: „Dosta je bahatosti pojedinaca“

Delije dolaze na trening Zvezde: „Dosta je bahatosti pojedinaca“

Fudbaleri Crvene zvezde iza sebe nemaju pretjerano dobar period. Vezane tri utakmice bez pobjede, od čega je jedna došla u prvom kolu grupne faze Lige Evrope od Monaka (1:0), dok su navijači na stadionu dobrano izviždali Slavoljuba Srnića i Aleksandra Kataija.

 

Zbog toga, ali i činjenice da Zvezda već u nedjelju ima novi meč u Superligi Srbije i to ni manje ni više nego gostovanje Novom Pazaru, aktuetlnoj provplasiranoj ekipi u Superligi, navijači su malo „zabrinuti“ te su zbog toga odlučili da pozovu ostale na okupljanje, kako bi dali podršku fudbalerima.

– Pozivamo sve Delije da sutra u 14.15 dođu na pomoni teren našeg stadiona. Želimo da našim igračima pružimo preko potrebnu podršku pred teško gostovanje Novom Pazaru gdje nam je uskraćeno da bodrimo svoj klub. Još u prvom kolu smo istakli da je ovo najbitnija sezona, a sada je jako bitan trenutak. Sjever je mnogo puta do sada pokazao da umije da prepozna trenutak kada i kako treba reagovati. Sjetimo se samo da je protekle sezone ključni trenutak bio doček igrača na aerodromu i podrška stotinak Delija poslije ispadanja od Šerifa. Tad se lomilo, i završilo duplom krunom.

– Takođe, želimo i da ispravimo nepravdu koja se dogodila na utakmici sa Monakom, gdje je našim junacima zviždano – poslije odlične igre i nesrećnog poraza! Zviždano je ljudima koji su učinili da Zvezda u proteklh pola decenije bude to što jeste, ljudima koji su nas nebrojeno puta do sada obradovali. Iz utakmcie u utakmicu pozivamo na pun stadion, ali isto tako ne želimo da dopustimo da na tribinama Markane prevladaju histerija, razmaženost, mentalitet iz kladionica i sa tvitera. Zviždanje najboljim igračima, stidljivi povici teranja uprave, za čijeg mandata Zvezda šest godina osvaja titule i igra grupne faze Lige šampiona ili Lige Evrope. Gdje je kraj bahatosti i neuračunljivosti ljudi koji dolaze na „veće“ utakmice? Takvim stvarima jedino može da se stane na put reakcijom i to velikog broja pravih Zvezdaša.

– Da ispratimo igrače na gostovanje gdje nas neće biti i da stvarimo stvari na svoje mjesto – stoji u saopštenju Delija.

(Izvor: Telegraf.rs, Foto: Marko Jovanović)

 

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.