Nole njemu nije mogao reći ne: Poznato zašto je Đoković gledao Partizan

Nole njemu nije mogao reći ne: Poznato zašto je Đoković gledao Partizan

Drugi reket svijeta srpski teniser Novak Đoković u roku od pet dana prisustvovao je evroligaškim mečevima košarkaša Partizana i Crvene zvezde.

Noletu su skandirali navijači oba kluba, a sada su mediji objavili podatak otkud Đoković na meču Partizana iako se zna da je veliki navijač crveno-bijelih.

Iako je nekada bio član teniskog kluba Partizan, vatreni je navijač Zvezde, kao i cijela njegova porodica. Kada je na meču Zvezde navija, a Partizan je gledao iz lože iznad donjeg prstena, gdje teško mogu da ga uoče prisutni na tribinama.

Spekulisalo se da ga je pozvala Olga Danilović, koleginica, prijateljica i kćerka legende Partizana Predraga Danilovića. Ipak, mediji su sada objavili da je Novak na meču protiv Olimpijakosa bio jer njegov sin Stefan navija za Partizan.

Postojala je i mogućnost da je došao iz poslovnih razloga, budući da njegov brat Đorđe pregovara u ime KK Dubai sa Evroligom, kako bi tim iz Emirata učestvovao u elitnom takmičenju. Međutim, razlog je što je Stefan odlučio da bude drugačiji od ostatka porodice i navija za Partizan, pa je tražio od tate da ga dovede.

– Stefan je tražio od Noleta da ga vodi na Partizan. Njega sve i svašta zanima, pa je samim tim često drugačiji od ostatka porodice. Primjera radi, kada su prošle godine Rafael Nadal i Danil Medvedev igrali finale Australijan opena, uz Rusa su bili svi Noletovi navijači kako Španac ne bi prestigao Srbina. Međutim, Novak je otkrio da je Stefan navijao za Rafu – kaže izvor Informera.

autor:spskainfo.com foto:srpskainfo.com

 

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.