Rus OPLJAČKAN: Nestala stvar vrijedna 200.000 eura, policija munjevito reagovala

Rus OPLJAČKAN: Nestala stvar vrijedna 200.000 eura, policija munjevito reagovala

Ruski teniser Danil Medvedev opljačkan je tokom meča Završnog masters turnira u Torinu u kojem je poražen od Aleksandera Zvereva rezultatom 2:0 u setovima.

Njemu je tokom meča nestao iz svlačionice skupocjeni sat, koji košta čak 200.000 evra.

U pitanju je limitirana serija i zbog toga je časovnik toliko skupocjen, a prosto je nevjerovatno da se takav skandal dogodio na Završnom Mastersu u Italiji, odnosno da je stvar nestala iz dobro obezbijeđene svlačionice.

Krađa je prijavljena oko ponoći, kada je susret bio završen i kada je Medvedev uočio da mu nedostaje sat.

U čitavu priču uključio se menadžer ATP, a policija je ekspresno pronašla nestali časovnik, s tim što za sada i dalje nije poznato gdje se i kod koga on nalazio.

Ljudi iz policije vratili su časovnik drugom teniseru svijeta koji je bio razočaran zbog poraza, a ovoga ga je samo dodatno uznemirilo, ali je jasno da ovakve stvari ne bi trebalo da se dešavaju na ozbiljnim turnirima.

Zbog nezapamćenog skandala koji je uzdrmao Italiju i Torino, pokrenuta je istraga poslije koje će biti jasnije kako je sat misterioznog nestao iz zaključane i dobro obezbeđene svlačionice, prije nego što je poslije akcije policije ponovo završio oko ruke Danila Medvedeva.

Jasno je da su društvene mreže momentalno bile preplavljene komentarima zbog čega Rus nosi sat „težak“ 200.000 evra, ali je isto tako jasno da najbolji sportisti često od sponzora dobiju tako nešto i u obavezi su da nose, reklamiraju, u ovom slučaju sat, pa je bilo onih koji argumentovano branili Medvedeva.

Takođe, njegov skupocjeni časovnik ne može da se poredi sa onim koji nosi Rafael Nadal, koji je težak tek trideset grama, a košta skoro milion evra.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.