SJAJAN POSAO ŽELJE Sa banjalučkog Predgrađa u Crvenu zvezdu

SJAJAN POSAO ŽELJE Sa banjalučkog Predgrađa u Crvenu zvezdu

Dosadašnji fudbaler Željezničar Sport Teama Nikola Ćebić potpisao je ugovor sa šampionom Srbije Crvenom zvezdom.

Vezni igrač koji je rođen 2004. godine ostvario je veliki korak u karijeri i u narednom periodu nosiće dres kluba iz Ljutice Bogdana. Prethodno je nastupao za seniorski i juniorski sastav našeg kluba, ima iskustvo igranja Prve lige Republike Srpske kao i juniorskog prvenstva BiH.

Nikola Ćebić
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Za Zvezdine juniore već je odigrao nekoliko mečeva, između ostalog i na turniru u Barseloni, a za kratko vrijeme zadovoljio je ukus trenera Zorana Rendulića.

– Presrećan sam, došao sam u najveći klub na Balkanu. Ovo mi je na ispunjenje sna. Daću sve od sebe da pokažem svoj kvalitet i opravdam povjerenje. Hvala mom bivšem klubu, Željezničar Sport Team-u. Tamo sam napredovao zahvaljujući dobrom radu i sistemu koji je poznat kao najbolji za mlade igrače. Dolazak u Želju bio je pun pogodak, ekipi i trenerima želim mnogo sreće u daljem radu. Preda mnom su novi izazovi i nova prilika za dokazivanje. Spreman sam da se borim i na svakom meču ostavim posljednju kap znoja na terenu za Zvezdin dres – rekao je Ćebić.

Na Predgrađu se nastavlja pozitivna praksa i Ćebić je već peti fudbaler u posljednje dvije godine koji se preselio u Crvenu zvezdu. Najsvježiji je odlazak Danila Teodorovića koji je poslije šest mjeseci u juniorima “crveno-bijelih” potpisao trogodišnji ugovor sa superligašem Voždovcem. Ćebićev vršnjak Marko Radić je pod profesionalnim ugovor sa srpskim šampionom i trenutno nastupa za Grafičar, dok su u mlađim kategorijama Matej Strika i Danilo Karanović. Napravili smo još jedan transfer. Zvezda je pratila Ćebića posljednjih šest mjeseci i ljudi iz kluba su se uvjerili u njegov kvalitet. I Nikolin odlazak potvrđuje da smo prava sredina za mlade fudbalere i da nema boljeg mjesta za afirmaciju igrača od Željezničar Sport Teama – rekao je direktor banjalučkog kluba Radomir Popović.

autor:srpskainfo.com

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.