U BIJELJINI SVEČANO ZATVOREN SUNRISE BEACH VOLLEY TOUR 

U BIJELJINI SVEČANO ZATVOREN SUNRISE BEACH VOLLEY TOUR 

Sinoć je završen drugi po redu u Bijeljini „Sunrise beach volley tour 2022“. Već šestu godinu za redom ovaj sportski karavan pomjera granice najbolje organizacije i najbolje odbojke na pijesku, a za ovu godinu svoj put po Republici Srpskoj je sinoć završio.
Zlatni pehar i novčanu nagradu od 1500KM osvojili su momci iz Brčkog, Nenad Šormaz i Stefan Mirković, koji su ove godine na turniru predstavljali Sunrise team.
Nenad i Stefan zahvalili su se „Sunrise beach volley tour-u“ i obećali da ćemo njihovu igru gledati i sledeće godine.
Jedan od organizatora turnira i direktor agencije za marketing MEB doo Brčko Distrikt, Bojan Novokmet, rekao je sinoć na zatvaranju turnira da posebnu zahvalnost za organizaciju turnira u Bijeljini duguju mnogobrojnim sponzorima na čelu sa ministrom saobraćaja i veza RS Nedeljkom Ćorićem i direktorom „Elektro-Bijeljine“ Markom Mihajlovićem.
„Zahvaljujem se takođe i Gradu Bijeljina i gradonačelniku Ljubiši Petroviću na velikoj pomoći i nadam se da će ovaj turnir postati tradicija baš na ovom terenu. Mnogo ljudi je stajalo iza ovog projekta i baš zbog njih naša želja je bila da dovedemo najbolje ekipe Balkana u čemu smo i uspjeli. Ono što me posebno raduje jeste što večeras vidim tribine pune do poslednjeg mjesta i što je publika mogla da prisustvuje vrhunskom performansu koji smo priredili za sve posjetioce. Još jednom je dokazano da Bijeljina voli odbojku i kvalitetne događaje“, istakao je Novokmet. 
Za razliku od prošle, ove godine turnir se u Bijeljini održao na sportskom terenu osnovne škole „Sveti Sava“ gdje su, po riječima organizatora, imali idealne uslove i predivan doček. Turnir se igrao na montažnom terenu za koji je „krivac“ firma „Bijeljina put“ koja je nesebično pomogla u realizaciji ovog projekta.
Nadamo se da će sledeća godina biti još uspješnija za „Sunrise beach volley tour“ i da ćemo još dugo gledati najbolju odbojku na pijesku širom Republike Srpske.
autor: faktormagzin, foto:faktormagazin
Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.