Želja da se slika sa Raduljicom ga skupo koštala- Nakon potezanja pištolja morao sam da kopam kanale

Želja da se slika sa Raduljicom ga skupo koštala- Nakon potezanja pištolja morao sam da kopam kanale

Inspektor Siniša Škondrić iz Šipova, koji je krajem juna prošle godine suspendovan s posla i dobio krivičnu prijavu kojom se tereti da je u pijanom stanju potegao pištolj na košarkaša Miroslava Raduljicu (34) kada je odbio da se slika s njim, otkriva da je morao da kopa kanale i ide u nadnicu da bi prehranio porodicu.

Želja za fotografijom sa omiljenim košarkašem i zemljakom na Janjskom saboru kod manastira Glogovac u Republici Srpskoj skupo ga je koštala, pošto je došlo do incidenta pod jednim šatorom, gdje je Raduljica bio gost.

„Navodno danas treba da mi ukinu suspenziju. Za ovih sedam mjeseci koru hljeba sam zarađivao idući u nadnice. Sve sam radio, od lijepljenja keramike, slaganja drva i prenosa peleta do kopanja kanala. Uništili su me finansijski, ali nisu duhom, izdržali smo nekako porodica i ja“, kaže za „Objektiv“ Škondrić.

Istraga protiv Škondrića trebalo bi da bude okončana krajem aprila.

Bez obzira na incident koji je odjeknuo u javnosti i posljedice koje trpi, Škondrić nema ništa protiv Raduljice, čiji su roditelji porijeklom iz sela Pribeljci kod Šipova.

„Ja sam fan Raduljice dok živim. Moje srce je uvijek uz sve sportiste Srbije, a bog će suditi svakome za njegova djela ili nedjela, u to sport ne miješam“, povjerava se suspendovani inspektor.

Škondrić je, prema krivičnoj prijavi, navodno bio pijan i uporan da se fotografiše s poznatim košarkašem, koji je na saboru bio u društvu rođaka.

„Ne sporim da je došlo do incidenta, ali nisam potezao pištolj na Raduljicu. Prvi put sam otišao kod njega i prišao sam mu sa strane, pa me njegovi rođaci nisu vidjeli. Bio sam u civilu. Tačno je da sam tražio da se slikam s njim i mlađim pripravnicima policije koji su bili u drugom dijelu šatora, ali Raduljica mi je rekao: ‘Razguli!’, što u žargonu kod nas znači ‘od**bi’ ili ‘čisti se odavde’. Htio sam da se slikam s njim jer sam ga baš volio. Njegovi potiču iz sela Pribeljci kod Šipova i ponosni smo na njih, pa bi trebalo da ima poštovanja prema svojim zemljacima“ navodi Škondrić.

Autor: kurur.rs, foto: sputnjik

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.