Zvezda želi plasman u Ligu šampiona

Zvezda želi plasman u Ligu šampiona

Lopta je prestala da se kotrlja po superligaškim terenima, nakon završetka domaćeg takmičenja, i tako će biti još nego vrijeme, koje može da posluži timovima za podvlačenje crte.

Nakon svega što su tokom prethodne sezone prošli, u Fudbalskom klubu Crvena zvezda zadovoljni su urađenim, što je tokom druženja sa novinarima potvrdio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

On se najprije osvrnuo na pojedine promjene u igračkom kadru, te dolazak Marka Marina u upravu.

“Svjesni smo da moramo da osvježimo ekipu sa četiri-pet igrača i da zadržimo kostur tima, dok će Marko Marin 10. juna biti promovisan u direktora skauting službe”, počeo je Terzić.

Dobra vijest za crveno-bijele je i novi ugovor sa generalnim sponzorom, ruskom kompanijom “Gasprom”.

Dobili smo ponudu od “Gasoroma” za produženje ugovora za još dvije godine. Ujedno će doći i do povećanja od 25 odsto, sa četiri na pet miliona godišnje.

Otkrio je operativac crveno-bijelih ko će biti posljednji rival pred start nove sezone:

“Sa Zenitom je zakazana generalna proba, u Sočiju 4. Jula”, rekao je on, prenosi Sportal.

“Liga šampiona ove sezone Zvezdi donosi 25 miliona evra. Između četiri i šest miliona će se dati za obeštećenje za pojačanja, a trenutno postoje dva jaka pika. Sa velikim ambicijama ulazimo u novu sezonu, pogotovo što prvo mjesto donosi direktan plasman u Ligu šampiona. Očekivani prihod za narednu sezonu je između 38 i 56 miliona evra”, rekao je Terzić.

autor.agnecije, foto: ilustracija

Share

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.