Koga podržava Borenović – Jelena u radnom Predsjedništvu, Draško u publici?!

Koga podržava Borenović – Jelena u radnom Predsjedništvu, Draško u publici?!

Dva mjeseca nakon što su između njih sijevale varnice, a Jelena Trivić ga optužila, između ostalog, za direktno učešće u krađi njenih glasova u Banjaluci, kako bi pomogao Miloradu Dodiku, dvoje dojučerašnjih „saboraca“ danas su se po prvi put sreli.

Iako su u protekla dva mjeseca izbjegavali susrete, Jelena Trivić i Draško Stanivuković danas su došli na sjednicu Glavnog odbora PDP.

Predsjednik partije Branislav Borenović bivšeg kandidata za predsjendiak Srpske, Jelenu Trivić smjestio je u radno Predsjedništvo GO, dok je Stanivuković dobio poziciju u publici, doduše u prvom redu.

Na sastanak su i Trivićeva i Borenović došli raspoloženi što se moglo vidjeti iz njihovih osmijeha, bar dok su kamere bile uključene.

Trivićevu i Stanivukovića javnost u protekla dva mjeseca nije imala priliku da vidi zajedno, nakon što je ona iznijela niz optužbi na njegov račun.

Ona je, između ostalog, ranije izjavila kako se na izborima „časno borila protiv dvije kriminalizovane imperije, Dodik i Stanivuković, koje su se, nakon objave prije skoro godinu dana da će ona biti kandidat za predsjednika, brže-bolje udružile da je ruše”.

U jednom od svojih posljednjih istupa u javnost Trivićeva je jasno dala ultimatum rukovodstvu PDP – ili ona ili Draško Stanivuković.

Stanivuković na njene optužbe nije želio da odgovara istom mjerom već je poručivao kako joj želi sve najbolje.

Nakon niza optužbi na Stanivukovićev račun, Trivićeva se skoro potpuno povukla iz javnosti, i nije se čak pojavila na sjednici Predsjedništva, krajem decembra prošle godine.

SVI SU TU, A TEBE NEMA: Sjednica Predsjedništva PDP-a bez JELENE TRIVIĆ!

Na sjednicu je došao samo Stanivuković pa su to mnogi prokomentarisali kao znak da Trivićeva izbjegava susrete sa njim.

autor:srpskainfo/faktormagzin, foto:srpskainfo

Share

Jedan komentar na “Koga podržava Borenović – Jelena u radnom Predsjedništvu, Draško u publici?!

  1. JADNICI GUBITNICI!TREBA DA SE STIDE SVI POGOTOVO JELENA BORENOVIC CRNADAK KRUNIC VUKOVIC KOJI SU PO SARAJEVU VODALI JELENU. ONA IDE KO KOKOSKA ZA NJIMA ONI DAJU IZJAVE, ZNA I ONA TRI RIJECI NAUCILA I SAMO VRTI U KRUG, VLADA KORUPCIJA I KRIMINAL.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.