Pogledajte DRAMU koja je vladala na splavu koji je tonuo

Pogledajte DRAMU koja je vladala na splavu koji je tonuo

Poznati beogradski splav na Ušću, „Fristajler“, do pola je potonuo tokom novogodišnje noći, a policija je evakuisala sve goste i zabranila pristup splavu.

Kako je Tanjugu rekao jedan od pripadnika policije, splav je počeo da tone jer je na njemu bilo mnogo više ljudi nego što zapravo može da primi.

Povrijeđenih, prema riječima policije, nije bilo, osim što su se dvije djevojke saplele prilikom stampeda koji je nastao dok su gosti panično napuštali splav.

Na društvenim mrežama pojavili su se dramatični snimci iz objekta koji je počeo da tone ubrzo nakon ponoći.

Kako se vidi na snimku, splav je ubrzano ispunila voda.

„U početku nismo shvatili šta se dešava. Samo je krenuo da se naginje, a onda je voda počela da ubrzano nadire. Bilo je jezivo, oko mene su devojke počele da u užasu vrište. Znam da je jedna povredila nogu. Jedni za drugim, počeli smo da istrčavamo napolje“, rekla je za Telegraf.rs. jedna od prisutnih djevojaka.

„Samo smo čekali da se dočepamo izlaza. Svi su odjednom krenuli da beže, da me je strah uhvatio da neću uspeti da izađem pre nego što potone. Srećon, policija i vatrogasci su brzo reagovali i sve se dobro završilo – dodao je očevidac, kako prenosi Kurir.

Inače, na splavu je nastupao Relja Popović, koji je među prvima evakuisan.

U Hitnoj pomoći kažu da nije bilo teže povrijeđenih prilikom incidenta. Nekoliko osoba dobilo je pomoć zbog posjekotina, a na lice mesta bile su upućene dvije ekipe Hitne pomoći.

Na teren su policija i Hitna pomoć pristigle odmah po pozivu.

Prema prvim informacija sumnjalo se čak da je riječ o pucnjavi, ali glasni zvuci zapravo su bili vatromet.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

autor:nezavisne, foto i video:IG /tanjug.rs

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.