Preminuo Siniša Mihajlović!

Preminuo Siniša Mihajlović!

Legendarni fudbaler i trener, Siniša Mihajlović nije uspio da pobijedi u najvažnijoj životnoj bici. Nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo u posljednjih nekoliko dana, on je danas preminuo okružen porodicom, prenose italijanski mediji.

 

Tragične vijesti potvrđene su od strane medija i drugih izvora. Mihajlović se dosta dugo od 2019. godine borio sa leukemijom, uspjevao je da je pobjedi i da se vrati kraj aut linije, ali se ona nažalost ponovo vratila i zadala jak, bolan udarac.

Poruke podrške u njegovom ozdravljenju stizale su sa različitih strana, od njegovih bivših klubova, saigrača, članova porodice… Na veliku tugu i žalost, Siniša nije izdržao.

Napustio nas je čovjek koji je dominirao na Čizmi skoro punih 15 godina. Poslije početka karijere u Borovu, vrlo brzo je prešao u Vojvodinu za koju je postigao 19 golova na 73 utakmice.

Usljedio je transfer u Zvezdu, odakle su ga dobre igre preselile u Romu za koju je nastupao od 1992. do 1994. godine. Potom je četiri godine boravio u Sampdoriji, a još šest u Laciju za koji je upisao 126 nastupa uz 20 golova. Igračku karijeru je završio u Interu 2006. godine.

Odmah je nastavio da radi u istom klubu kao pomoćnik trenera, a prvi angažman je nakon toga imao u Bolonji, gdje se zadržao jednu sezonu. Između ostalog vodio je Kataniju, Fjorentinu, nacionalni tim Srbije, Sampdoriju, Milan, Torino, Sporting, a od 2019. godine je sve do ove ponovo bio u Bolonji.

Datum i mjesto sahrane Siniše Mihajlovića biće naknadno saopšteni.

(telegraf.rs)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.