PUCA PO SVIM ŠAVOVIMA: Vukanović javno ZAPRIJETIO Stanivukoviću: Budeš li sarađivao sa vladajućim, ja sam ti NAJLJUĆI PROTIVNIK

PUCA PO SVIM ŠAVOVIMA: Vukanović javno ZAPRIJETIO Stanivukoviću: Budeš li sarađivao sa vladajućim, ja sam ti NAJLJUĆI PROTIVNIK

Nebojša Vukanović javno je zaprijetio Drašku Stanivukoviću. 

„Budeš li sarađivao sa SNSD-om i vlašću, ja ću ti biti najljući protivnik.“Bez imalo zadrške otvorena pritnja nekada velikom prijatelju. 

Najave gradonačelnika Banjaluke da se mora riješiti ppitanje funkcionisanja grada i skupštinske većine, Vukanović je shvatio kao saradnju Stanivukovića sa vlašću pa je odmah, brže bolje, zaprijetio.

Sličnu pouruku , ali kao uopštenu prijetnju svima u opoziciji, uputio je i Ljubiša Petrović, gradonačelnik Bijeljine i jedan od neformalnih kandidata za preuzimanje SDS-a.

Biće onih iz opozicije koji jedva čekaju da se pridruže vlasti, njih treba najrigoroznije kazniti. Takođe je poručio Petrović.

Između Vukanovića i Stanivukovića stvari odvano ne štimaju a gradonačelnik Banjaluke nekadašnjem saborcu nije oprostio što je bio vođa protesta građana u Aleji odnosno što se otvoreno usprotivooo gradnji objekta kod bivšeg Kina Kozara.

Vukanović “ZABIJA NOŽ U LEĐA” Stanivukoviću: Poništi građevinsku dozvolu koju si lično potpisao!

autor:faktormagzin, foto: srpskainfo

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.