Saopštenje PDP-a PROTIV JELENE TRIVIĆ- Borenović rekao suštinu, ne znamo šta joj je

Saopštenje PDP-a PROTIV JELENE TRIVIĆ- Borenović rekao suštinu, ne znamo šta joj je

“Predsjednik PDP-a Branislav Borenović danas je na konferenciji za medije nakon sjednice Predsjedništva stranke rekao da Predsjedništvo PDP-a daje podršku gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću za djelovanje na osnovu politika i načela za koje je dobio podršku na izborima 2020. godine. Budući da se u javnosti odnedavno spekuliše da se Stanivuković približio SNSD, iz izjave predsjednika PDP je jasno da ga stranka podržava u politikama za koje se zalagao kao opozicioni kandidat za gradonačelnika”, saopštila je Partija demokratskog progresa.

– Na osnovu tih načela, gradonačelnik treba da vodi jednu pravednu borbu za grad u kojem neće biti korupcije, kriminala i u kojem se dobro živi – stoji u saopštenju PDP-a.

– Međutim, nedugo zatim, potpredsjednica PDP Jelena Trivić se oglasila na svojoj FB stranici, negodujući na Borenovićevu izjavu, uz tvrdnju da zaključak glasi: “PDP podržava gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića na bazi politika koje je promovisao tokom kampanje 2020. godine i na bazi onih politika kojima je tada pobijedio”, navela je Trivićeva, ističući razočarenje i iznenađenje Borenovićevom izjavom.

S pravom se pitamo čime je Trivićeva razočarana kada je Borenović rekao suštinski isto – zaključuje se u saopštenju PDP-a.

autor:agencije, foto:atv

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.