Smjene, prepirke, i naguravanja u PDP-u Trebinje – KO JE KOGA VUKAO ZA NOS?

Smjene, prepirke, i naguravanja u PDP-u Trebinje – KO JE KOGA VUKAO ZA NOS?

Saša Borjan predsjednik GrO PDP-a Trebinje obavijestio je policiju da je fizički napadunt, te ga je napao njegov stranački kolega Ranko Petijević.

 

Do svađe je došlo u vezi prvog čovjeka PDP-a u Trebinju.

Borjan je navodno smijenio Petijevića, a da to ugledni trebinjski vinar nije ni znao.

Nakon što su se „pohvatali za vratove“, Borjan je sve prijavio policiji a Petijević je navodno otišao za njim priznao djelo i platio kaznu.

Sve se odigralo preksinoć, a o sukobu bruji Hercegovina.

Petijević danas pojašanjava kako nije fizčki nasrnuo na Borjana već je samo tražio objašnjenje zašto je smijenjen sa mjesta predsjednika GrO PDP-a dok je bio na banjskom liječenju i fizički odsutan iz Trebinja.

Tvrdi da nije odgurnuo i vukao za nos predsjednika Gradskog odbora PDP-a Sašu Borjana, već ga je upitao zbog čega ga je izbacio iz vajber grupe i organa stranke, te tražio da podnese ostavku zbog lošeg izbornog rezultata.

„Bio sam sa prijateljem, moleron Ćukom, kada sam na gradskoj pijaci i Trgu slobode sreo Sašu Borjana. Nisu tačne njegove tvrdnje da sam mu prijetio, nisam ga odgurnuo za nos niti odgurnuo. Imaju svjedoci koji će to da potvrde, a sa druge strane dr Borjan nema svjedoke za ono što govori, da sam mu prijetio. Bio sam odsutan 3 mjeseca na liječenju i u Banji, nakon operacije, i pitao sam Sašu Borjana zašto me je smijenio i izbacio iz vajber grupe trebinjskog PDP-a dok sam bio odsutan i zašto nije sačekao da se vratim sa liječenja, pozvao me na sastanak, obrazložio odluku i tražio da se o njoj izjasni Predsjedništvo Gradskog odbora PDP-a“, navodi Petijević.

Predsjendištvo PDP-a zasijedalo je juče, ali nije poznato da su donoslili odluke u vezi sa situacijom u Trebinju.

Poznavaoci prilika kažu da se radi u pokušaju Jelene Trivić da preuzme vlast u partiji pa po terenu pokušava instalirati svoje kadrove.

Zanimljivo je da ona juče nije ni bila na sjednici Predsjedništva stranake koja se održala u Banjaluci.

Zato Draško Stanivuković jeste.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.