Stanišić štiti prijatelja: Vukanoviću nije dobro, Petrović GUBI

Stanišić štiti prijatelja: Vukanoviću nije dobro, Petrović GUBI

U zaštitu Draška Stanivukovića stao je i njegov prijatelj Miloš Stanišič.

Stanišić javno priznaje kako sukob Vukanovič- Stanivukovič nije dobar ni za Bijeljinu i eventualni opoziv gradonačelnika Ljubiše Pwtrovića.

Kako se brani prijatelj Stanivuković, prenosimo u cijelosti:

Kako da tumačimo to što je od izbora Nebojša Vukanović čak 32 puta javno napao Draška Stanivukovića, a Milorada Dodika – svega dva puta?
Jesu li to potezi iskrenog opozicionara koji se bori protiv režima?

Razočaran sam ovakvim postupcima i napadima Vukanovića. Moja porodica i ja smo ga podržavali, više puta dočekali i ugostili, vjerujući da ćemo se svi zajedno i jedinstveno boriti za bolje stvari u našem društvu. Nije nam ni na kraj pameti bilo da će rezultat biti da se između nas izmišljaju svakojake optužbe, od kojih samo režim ima koristi. Napisao je Stanišić na Fejsbuku.

Ne treba nam to nikad, a pogotovo ne sada kada je Bijeljina pod strašnim političkim pritiskom zbog opoziva gradonačelnika.

Nevjerovatno je i da se gradonačelnik Ljubiša Petrović, umjesto da nas sve okuplja, svrstava na stranu onih koji razjedinjuju i ruše opoziciju.

Svima nama je potrebna snaga da zajedno, svim silama, odbranimo naš grad. Ovakvim potezima šansa za odbranu Bijeljine se umanjuje.

Nevjerovatno je da nam Banja Luka i Bijeljina nisu isto, danas, nakon što smo zajedničkim snagama osvojili dva najveća grada. Danas imamo dvostruke aršine.

Kada neko od naših „saboraca“ priča o opozivu gradonačelnika Ljubiše Petrovića, onda je on loš i ne valja. Kada Vukanović to priča o Banjoj Luci, onda se to podržava. Pitam se, kakva je to logika i dupli aršini? Pitam se kome to donosi dobro. Osim režimu.

Lično znam da je gradonačelnik Banje Luke kontaktirao sve nas, u želji da se zajedno okupimo oko odbrane Bijeljine, ali odgovor je IZOSTAO.

Smatram da to nije put uspjeha za iskrene opozicionare. Ako želimo da uspijemo i da nastavimo da donosimo promjene, za koje sam siguran da bi bile nastavljene, ovakvim praksama se mora stati u kraj.

Nadam se da će razum pobijediti.

Zaključio je na kraju Stanišić.

Autor: faktormagazin, foto: faktormagazin

Share

Jedan komentar na “Stanišić štiti prijatelja: Vukanoviću nije dobro, Petrović GUBI

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.