Stanivuković SARKASTIČAN: Evo gdje ću još biti „Milin čovjek“ – NAJAVIO GRADNJU VELIKE DVORANE U BANJALUCI

Stanivuković SARKASTIČAN: Evo gdje ću još biti „Milin čovjek“ – NAJAVIO GRADNJU VELIKE DVORANE U BANJALUCI

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, poslao je novu poruku onima koji ga optužuju za naprasnu, pretjeranu bliskost sa republičkom vlašću.

Posebno se osvrnuio na to da je „Milin čovjek“, nakon što su zajedno otvorili radove na izgradnji mosta u naselju Česma.

“Evo da odmah objavim spisak događaja gdje ću biti ,,Milin čovjek”. Izgradnja Centralnog spomen obilježja i dolazak Novaka Đokovića u Banjaluku kao čin početka izgradnje dvorane u Banjaluci sa 6.000 mjesta ili možda da se svega ovog odreknemo kako bih nekima bio dobar!?”, napisao je Stanivuković na Tviteru.

Na Fejsbuku je objavio širu poruku. Kako kaže, jeste bio „Milin čovjek i igrao za njega“ sve ove godine i drago mi je, veli, što ga saborci „razotkriše“.

“Hvala im na tome, ali evo i da se prisjetimo kako sam to igrao za njega: Jelena je u Banjaluci pobijedila sa 11.000 glasova razlike; Ja sam imao najveći broj glasova ikada u Banjaluci za poziciju narodnog poslanika na ovim izborima; Banjaluka je u korist opozicije napravila veću razliku nego svi drugi gradovi zajedno; Za svoju stranku donio sam polovinu njenog ostvarenog rezultata u cijeloj Republici Srpskoj; Donio sam pobjedu za gradonačelnika Banjaluke 2020. godine; Na izborima 2018. godine ostvario sam najbolji rezultat u cijeloj državi i tako postao najmlađi poslanik u njenoj istoriji; Na izborima 2016. godine postao sam najmlađi odbornik u istoriji Banjaluke”, podsjetio je Stanivuković.

autor:Bl portal, foto: srpskainfo

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.