Vidovita Trivićka predvidjela pronalazak „falsifikovanih listića“ dan ranije

Vidovita Trivićka predvidjela pronalazak „falsifikovanih listića“ dan ranije

Poraženi predsjednički kandidat PDP-a Jelena Trivić predvidjela je na konferenciji za medije koja je održana u subotu, da će u nedjelju biti otkriveni falsifikovani glasački listići u Centru za brojanje.

Afera o falsifikovanim glasačkim listićima koji su otkriveni u dvije vreće iz Bratunca i Šekovića gdje je Opštinska izborna komisija formirana od strane opozicionih stranaka, objavljena je baš u trenutku kada je Suad Arnautović, predsjednik CIK-a, boravio u Centru za brojanje.

Nakon što je ATV razgovarao sa nizom faktora uključenih u izborni proces koji su potvrdili da ova osmišljena afera koja prija opoziciji u traženju ponavljanja izbora, nije mogla da se desi u izbornim jedinicama Bratunac i Šekovići, nego na putu za CIK.

Prvi su ove informacije podijelili mediji bliski obavještajnim strukturama i SDA, da bi ih potom preuzeli mediji iz Republike Srpske naklonjeni opozicionim partijama.

Čak su i članovi Opštinske izborne komisije iz Šekovića za ATV potvrdili da su džakovi sa izbornim materijalom zaprimljeni i otpremljeni neoštećeni, da bi se naprasno nakon predviđanja Jelene Trivić i Nebojše Vukanovića na konferenciji koja je održana 22.10.2022. godine (subota), dan poslije otkrila afera koja će služiti PDP-u i SDS-u kao argument za ponavljanje izbora.

autor: atv, foto:faktormagzin

Share

Jedan komentar na “Vidovita Trivićka predvidjela pronalazak „falsifikovanih listića“ dan ranije

  1. OBICNA TRACARA VUKAN ZMAJ IZ TREBINJA I TRACARA BILA JELENA SAD JE JE..A TRIVIC. TE TRACARE I VIDOVITE SAMO TREBAJU BOSNJACIMA ZATO IH NAROD REPUBLIKE SRPSKE NECE BOSNJACI I GLASAJU ZA NJIH.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.