Vukanović ponovo u problemu – JOŠ TUŽBI ZA KLEVETU

Vukanović ponovo u problemu – JOŠ TUŽBI ZA KLEVETU

SDP-ov poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Saša Grbić komentarisao je današnje izlaganje kolege iz poslaničkih klupa Nebojše Vukanovića u Istočnom Sarajevu.

Kako je rekao Grbić, Vukanović od prve sjednice novog saziva NSRS-a pokušava dezinformisati javnost i vrijeđa narodne poslanike Pokreta za državu i njega lično.

“Smatrao sam to njegovim ličnim političkim stilom koji koristi u nedostatku političkih argumenata, ali nažalost prešao je sve crvene linije. Današnjim nastupom na konferenciji za novinare gdje je osokoljen činjenicom da nisam odgovarao na svaku njegovu laž, ponovo rekao da sam kum ratnog zločinca Ratka Mladića, čime ponovo dezinformiše javnost i nanosi neprocjenjivu štetu po moju porodicu i mene lično”, rekao je Grbić, prenosi Klix.ba.

Političku borbu sa Nebojšom Vukanovićem i sličnima kaže da će nastaviti, a za ove i ostale iskaze ću već u ponedeljak podnijeti tužbu za klevetu.

“Istina i kazna za iznošenje neistine su stvari kojih se najviše plaše ovakvi koji su skloni senzacionalizmu nauštrb istine”, naveo je on.

autor:banjaluka.net, foto:banjaluka.net

Share

Jedan komentar na “Vukanović ponovo u problemu – JOŠ TUŽBI ZA KLEVETU

  1. Samo tuziti tu strinu vuku tracaru, i onoga sto mu zanosi m..a u krivinu vucinica i sve iz zadnje klupe. Pod hitno donijeti zakon i kaznjavati lazove koji ne mogu da pobijede na izborima, i samo vrte tri rijeci jelene trivic, borenovica i crnatka vlada kriminal korupcija.Prica opozicije i zmaja iz Trebinja!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.