Ilić: Gradonačelnik obećava nešto što ne može ispuniti

Ilić: Gradonačelnik obećava nešto što ne može ispuniti

Prilikom rasprave o novom cjenovniku gradskog prevoza predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić konstatovao je kako je gradonačelnik Draško Stanivuković mnogo obećavao u predizbornoj kampanji, a nije ispunio.

On se obratio gradonačelniku i rekao kako on samo izlazi pred javnost optužujući jedne po jedne za svoje neuspjehe.

„Otkud nam pare za gradski park, a nemamo za gradski prevoz. Obećavali ste nešto u vašoj predizbornoj kampanji. Obećavali ste besplatni prevoz za razne kategorije, što na kraju nije provedeno. Vi ste nekoliko puta izlazili u javnost sa činjenicom da je prethodna administracija potpisala jednu vrstu ugovora za gradski i konstantno prebacujete na njih, a ništa ne radite po tom pitanju. Mi znamo ko je to potpisao i sve, ali se može to uvijek mijenjati. Vi kao glavni čovjek treba da vodite računa, da donosite odluke i da to ima smisla. Ja lično nisam i neću biti za novu cijenu karata i stojim iza toga“, kazao je Ilić.

Dodaje da treba da se odreknu nekih kapitalnih investicija da bi obezbijedili neke potrebnije osnovne stvari, iz postojećih stvari da praviti prioritete.

Gradonačelnik Draško Stanivuković naveo je kako je skupštinska većina odustala od poslovne zone Ramića i još nekih odluka koje bi donijele nove prihode, te da grad trenutno ima troškove koje mora da pokrije.

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.