Kako je Ivan Begić, Ćućunom, udario na Draška Stanivukovića?

Kako je Ivan Begić, Ćućunom, udario na Draška Stanivukovića?

Haos oko Mladena Ćućuna i njegovog vraćanja na čelo Civilne zaštite u Banjaluci juče je zakuhao portal Insajder.

Objavljeno je kako se Ćućun vratio na posao nakon bolovanja i da ga je gradonačelnik Banjaluke svojim rješenjem vratio za šefa Civilne zaštite.

Čak su uspjeli dobiti i Mladena Ćućuna koji je potvrdio da se vratio na posao i to na mjesto šefa te da trenutno obilazi „teren“.

Vijest je brzo proširila a objavio ju je i faktormagazin.

Gradonačelnik Banjaluke vratio Mladena Ćućuna na čelo Civilne zaštite

Brže od  vijesti djelovao je gradonačelnik, koji je „navrat na nos“, pokušao demnatovati te navode rekavši da je Mladeć Ćućun suspendovan i da nije šef Civilne zaštite.

Vijest kao vijest nije ni prva ni posljednja ali je zanimljivo da je Ivan Begić nedavno u intervjuu jednom dnevnom listu iz Sarajeva potvrdio da je on vlasnik portala Insajder ali isto tako da se ne čuje sa Draškom Stanivukovićem poslije gej afere, porno snimka i sprone pres konferencije na kojoj je otkrio ko stoji iza ucjena.

Danas je konačno gradonačelnik Stanivuković dao izjavu insajderu, pojasnio da je Ćućun dobio otkaz a da ga je Odbor za žalbe vratio na posao pa on nije imao kud nego da ga formalno vrati i odmah zatim uruči otakaz.

Zanimljivo je da ni Insajder a ni Stanivuković nisu imali potrebe da objasne tvrdnje u jučerašnjoj vijesti da je Tužilaštvo odustalo od svih optužbi na račun, tadašnjeg prvog čovjeka Civilne zaštite Banjaluke.

Sjećamo se tog cirkusa i namještaja, Luja XVI, i svega drugog čime je gradonačelnik tih dana zabavljao javnost.

Takođe, niko ne ne pojašnajva kako je rješenje o vraćanju Ćućuna doneseno još 04.februara (objavio ga Insajder danas) a tek juče bukno požar njegovog vraćanja na posao.

Da dodamo mirođije čudnoj čorbi, faktormagazin, saznaje da je Mladen Ćućun prije nekoliko dana posalo pismo SNSD-u Banjaluka, u kojem stranku obavješatava da napušta članstvo.

Još zanimljivije zvuči ,neprovjerena informacija, da je pregovarao sa  Goranom Selakom o ulasku u SPS.

Da li je možda kao kadar SPS-a trebao ponovo doći na čelo Civilne zaštite a Ivan Begić to sve razotkrio?

Ako je tačna informacija su sve optužbe odbačene vjerovatno Mladen Ćućun razmišlja o tužbi za klevetu jer je tih dana provučen kroz neviđeno medijsko blato.

Gradonačelnik Draško Stanivuković još jednom je potvrdio da se teško snalazi u ulozi gradonačelnika jer je sebi dozvolio igranje tako važnom institucijom kao što je Civilna zaštita Banjaluka.

IGRA GLUVIH TELEFONA: Ko vodi Civilnu zaštitu u Banjaluci?

autor:faktromagazin.ba/insajder, foto: insajder, FB Draško Stanivuković

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.