Potvrđeno: Smjene u Akvani pitanje dana – Gradonačelnik ne isključuje mogućnost da novi direktor bude brat odbornika Lazića

Potvrđeno: Smjene u Akvani pitanje dana – Gradonačelnik ne isključuje mogućnost da novi direktor bude brat odbornika Lazića

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković je potvrdio za CAPITAL da se razgovara o smjeni direktora Akvane Velibora Vukajlovića, ali da nije donesena konačna odluka. Time je potvrdio saznanja Faktormgazina.

Iako nema zvanične odluke dostupne, informacije pokazuju da Stanivuković već razmišlja o Vukajlovićevom nasljedniku.

Na pitanje da li je istina da bi Vukajlovića mogao zamijeniti brat odbornika pokreta “Banjaluka zove” Saše Lazića,  Stanivuković je na konferenciji za novinare odgovario sa „vidjećemo“.

Saša Lazić važi za odbornika, koji podržava Stanivukovića, a njegov brat Svetislav je zaposlen u upravi “Akvane” više od deset godina.

“Sa aktuelnim direktorom imam sjajnu saradnju, tako da ćemo odlučiti u kom pravcu ćemo ići. Razgovarao sam sa radnicima i pitao ih da li vide nekoga iznutra, ko je njima najbolji i ko može to da radi” rekao je Stanivuković.

Dodao je da ostaju otvorene i ostale opcije.

“Isto razmišljamo da možda ima neko drugi, ko bi taj posao mogao raditi. Isto tako nije isključena mogućnost da vidimo sa aktuelnim direktorom da on nastavi da radi”, kazao je Stanivuković.

Podsjećamo da je Faktormagzin prije nekoliko dana najavio smjene u ovom preduzeću:

Smjene u AKVANI?

autor: capital.ba/faktormagzin, foto: srpskainfo

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.