Radišić preduhitrio Stanivukovića: Radnici ruše „Kajak terasu“

Radišić preduhitrio Stanivukovića: Radnici ruše „Kajak terasu“

„Kajak terasu“ ruše radnici na zahtjev investitora Radišića i to dan prije najavljenog spektakla gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića u kojem je on zakazao satnicu rušenja dijela ovog objekta.

Advokat Radišića kaže da su se investitori odlučili na ovaj potez, iako nisu saglasni sa ovom odlukom, da se ne bi pravila scena i prikupljali politički poeni na račun toga.

On je istakao da je Komunalna policija Banjaluka nezakonito donijela odluku za demontažu objekta, te da su oni to učinili iz više razloga.

„Želimo da sačuvamo javni red i mir u Banjaluci. Porodica Radišić ne želi da učestvuje u političkim prepucavanjima. Ovo je samo demontiran dio „Kajak terase“ dok potpuno legalno i sasvim dobro radi kafić“, naglasio je Stevanović.

Naveo je da Gradska uprava nije postupila u skladu sa zakonom, te je upitao Stanivukovića zašto je zaboravio da kaže zbog čega nisu dostavljeni spisi u drugostepenoj žalbi u ovom slučaju.

„Mogu da obavijestim javnost da smo podnijeli krivičnu prijavu protiv komunalnog policajca koji je naložio rušenje „Kajak terase“, te Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke. On nije sačekao donošenje presude, već je sam naložio rušenje“, objasnio je Stevanović.

Stanivuković je ceremonijalno parkirao bagere ispred ovog banjalučkog objekta još u maju ove godine, međutim, zbog pravnih propisa i problema sa dokumentacijom nije mogao da pokrene mašine za rušenje. Sporno bi bilo i sutrašnje rušenje, međutim, izgleda da do njega neće ni doći.

U ovim trenucima Stanivuković je zakazao hitnu konferenciju za medije.

(FAKTOR)

Share

2 komentara na “Radišić preduhitrio Stanivukovića: Radnici ruše „Kajak terasu“

  1. Auuuuu pa kako sada drasko da skuplja bosnjake da dodu da ruse kajak?posto je pozvao 2. okt. na rusenje pa slagao, e sto mi ga zao kako jadno prica veceras valjda se iznenadio pa se gubi kad prica, drasko jado sto penzioneri placaju karte za prevoz? drasko kad ces isplatiti medecinare i porodilje? Sta ces sad drasko da slazes lagao si za kisik sve tvoje lazi izadose na povrsinu.

  2. Imali ovaj drasko nesto da je izgradio za Banjalucane?osim sto rusi sto njemu smeta! tatin tajkun doce i tvoja vila na red samo polako tiha voda mulj nosi…. sad si ti neko i nesto ali ne dugo proce i tvoj mandat nece te vise ni tvoji huligani podrzati…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.