Vakcinacije u Banjaluci bez prijave

Vakcinacije u Banjaluci bez prijave

 Dom zdravlja Banjaluka organizuje „Otvorena vrata“ na punktu za vakcinaciju u objektu Mjesne zajednice u naselju Petrićevac.

Kako su naveli u Domu zdravlja Banjaluka termini za vakcinaciju prvom i buster dozom vakcine sputnjik V, fajzer i moderna danas od 10 do 16 časova, a sutra za prvu i buster dozu fajzer i moderna vakcina od devet do 16 časova.

„U srijedu biće organizovana ‘Otvorena vrata’ za prvu i buster dozu sinofarm i moderna vakcina u periodu od devet do 16 časova, a u četvrtak  za prvu i buster dozu Fajzer i Moderna vakcina od 10 do 16 časova“, naveli su u Domu zdravlja Banjaluka.

Dodali su da će se petak „Otvorena vrata“ organizovati za prvu i buster dozu fajzer i moderna vakcina od devet do 16 časova.

„‘Otvorena vrata’ u subotu će biti organizovana za prvu i buster dozu sinofarm i moderna vakcina u periodu od devet do 15 časova“, rekli su u Domu zdravlja Banjaluka. Istakli su da će se danas organizovati i vakcinacija na punktovima za vakcinaciju u ambulantama porodične medicine Šargovac, Piskavica, Verići, Potkozarje, Dragočaj, Lauš.

„Vakcinacija će se sutra organizovati na vakcinalnim punktovima u ambulantama porodične medicine Vrbanja, Zalužani, Mišin Han, Motike, Lazarevo, dok će se vakcinacija u srijedu organizovati u ambulantama porodične medicine Starčevica II, Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu, Bočac, Obilićevo, Česma“, naveli su u Domu zdravlja Banjaluka.

Dodali su da će se u četvrtak vakcinacija organizovati u ambulantama porodične medicine Goleši,   Kola, Agino Selo, Poliklinika, dok će se u petak imunizacija sprovoditi u ambulantama Borkovići, Bronzani Majdan, Stričići, Borik (Platon).

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.