Zgrožen dešavanjima u stranci Vujin napustio PDP: Stanivuković ponižava saradnike, njemu se igra igrica

Zgrožen dešavanjima u stranci Vujin napustio PDP: Stanivuković ponižava saradnike, njemu se igra igrica

Uoči izbora nastavilo se rasulo u PDP-u. Savan Vujin napustio je ovu stranku. On je bio član, ali i predsjednik mladnih u ovoj stranci. Nezadovoljstvo je kulminiralo zbog Draška Stanivukovića, piše ATV.

 

Stanivuković sve radi samo zarad lične koristi, ne prezajući od toga kojim će putem ići da bi ostvario svoj zacrtani cilj, kaže Vujin. Zamjera Stanivukoviću i to što se predstavlja javnosti kao dobrotvor i humanitarac, a tek kada ga upoznate, kaže vidite neke druge stvari.

„Napustio sam PDP prije nekih 20-ak dana. Kada vidite da neko ko se predstavlja javnosti kao dobrotvor, kao humanitarac, da se slika sa djecom, da se slika sa osobama sa invaliditetom, u javnost se prikazuje kako želi dobro narodu, da želi donijeti promjene ali to nije istina. Kada upoznate njegovu pravu ličnost, shvatite da je to performans njegov kako bi bio u vlasti, da bude broj jedan, da pati za uspjehom, karijerom i drugim stvarima. On želi da ostvari cilj, bez obzira na to kakav će put preći. Zbog toga sam donio odluku da se povučem. On ponižava svoje saradnike, podsmijava im se. Ego mu je na najvišem nivou. Oko sebe je okupio ljude koji su završili srednju školu i da oni odlučuju o sudbini građana. Oko mene su ljudi školovani, koji nisu prepoznati od strane Stanivukovića. Ljude koji imaju svoje mišljenje i stav, Stanivuković ne uvažva. Ne daje šansu perpsektivnim ljudima“, kaže Vujin.

Vujin dodaje da Stanivuković vodi ličnu kampanju, te da ne mari za ostale kandidate.

„Vodi ličnu kampanju, predstavlja sebe kao kandidata, a ne Jelenu Trivić i druge kandidate. Bitan mu je šoubiznis iz Amerike. Brani na golu, to nije ozbiljna kampanja. Njemu se igra igrica i nosi tacna, a ne rješavaju ozbiljna pitanja“, ističe Vujin.

PDP je prije nekoliko dana napustio i povjerenik za Opštinski odbor PDP-a Foča Zoran Mandić. Dao je ostavku na sve funkcije u ovoj stranci i poslao otvoreno pismo predsjedniku PDP-a Branislavu Borenoviću u kojem je iznio niz optužbi na rad kandidata za predsjednika Republike Srpske Jelene Trivić.

(ATV)

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.