Dalila plače na sav glas jer se Dejan ne vraća u „Zadrugu“ (VIDEO)

Dalila plače na sav glas jer se Dejan ne vraća u „Zadrugu“ (VIDEO)

Dalila Dragojević ne prestaje da plače zbog bivšeg supruga Dejana, koji je tokom sinoćne žurke napravio haos i sebe udarao u glavu staklenim flašama, te nanio povrede zbog kojih je završio u Urgentnom.

Dejan je tom prilikom razbio sebi glavu nakon čega je prevezen u Urgentni centar, i još uvijek se nije vratio na imanje. Dalila se zbog toga zabrinula, a Dino je prišao da je utješi dok je jecala zbog njega.

– Brine se da nije Deki pobjegao. Nemoj da se sekiraš, znaš da te voli, da te ne bi ostavio samu… Sigurno spava i odmara – govorio je Dino.

Dejanova majke, Biljana, ispričala je kroz kakav pakao je prošla zbog sinoćnjeg skandala.

-Sjedjela sam kući i gledala “Zadrugu” kada se dogodio taj incident. Ništa nisam željela da javljam Davidu, zato što je bio na proslavi srpske Nove godine, međutim Dejanovi fanovi su mu slali slike krvavog brata i on je odmah izašao za žurke i došao kod mene. Krenuli smo da tražimo Dejana po bolnicama, da bismo saznali gdje su ga odveli na ušivanje. Na kraju smo otišli u Šimanovce i tamo smo ga čekali – kaže Biljana i dodaje da su dugo čekali Dejana, ali da su uspjeli da ga vide na kratko

 

 

Share

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *