Rak da se „ugrize“ za jezik, Škorpije u akciji, Jarčeve čeka poseban susret…

Rak da se „ugrize“ za jezik, Škorpije u akciji, Jarčeve čeka poseban susret…

Pročitajte dnevni horoskop za 3. jun 2023. godine!

Dnevni horoskop za 3. jun 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 3. jun 2023. godine savjetuje Ovnovima da se danas potrude da zadatke obavljaju bez tuđe pomoći, tako povećavaju šanse za uspjeh. Nije dobar dan za pravljenje dugoročnih planova ako ste u vezi. Pustite da se odnos razvija svojim tokom, spontano. Slobodne muči nostalgija. Povedite računa o pritisku.

BIK

Danas je važno da budete strpljivi, da kontrolišete emocije i pazite od koga tražite savjete, jer postoji mogućnost da bi vaše riječi i djela mogli pogrešno da se protumače. Imate dobru intuiciju, oslonite se na nju. Smeta vam rutina, partner se ulijenio i ne znate kako da ga pokrenete. Slobodni imaju tajnog udvarača. Moguća glavobolja.

BLIZANCI

Šarmom rješavate sve probleme. Pazite se, ovo je samo „flaster“ na dubokoj rani, moraćete više da se potrudite ubuduće. Ako ste u dugoj vezi ili braku, očekuje vas prijatno veče sa partnerom. To vam je nedostajalo. Zauzeti će se sjajno provesti ako prihvate poziv za izlazak. Moguć je priliv novca. Osjećate se dobro.

RAK

Događaji u naredniһ nekoliko nedjelja zavisiće od toga koliko ozbiljno sһvatite probleme koji će iskrsnuti danas. Bilo bi dobro da se uzdržite nesmotrenih kupovina. Sa partnerom pokušajte da izbjegnete sukobe. Riječ je o sitnicama koje bi u pogrešnom trenutku mogle da vas natjeraju da kažete i što ne mislite. Mogući su bolovi u zglobovima.

LAV

Potrudite se da izbjegavate stresne situacije i nervozu. Razdražljivi ste i danas biste mogli da uđete u sukob i sa porodicom i partnerom. Ako se u prilici, osamite se, idite na masažu, uradite nešto lijepo za sebe, nešto što će vas opustiti. Slobodni Lavovi bi mogli da upoznaju osobu koja će im „zagolicati maštu“. Zdravlje je dobro.

DJEVICA

Dnevni horoskop za 3. jun 2023. kaže da Djevice očekuje vrlo čudan dan. U prvoj polovini ćete imati utisak da čega god da se prihvatite – ide naopako. Preokret se dešava predveče. Iznenadni poziv promijeniće vam raspoloženje nabolje i učiniti da trezvenije sagledate situacije koje su vas iznervirale. Prihvatite poziv prijatelja za izlazak, ima nešto važno da vam kaže. Osjećate se dobro.

VAGA

Danas se osjećate posebno inspirisano, kreativni ste i ako imate neki hobi, pravi je trenutak da mu se posvetite. Ljubavna situacija odlična, očekujte iznenađenje od partnera. Slobodne Vage neodlučne – da li da prihvate poziv od osobe koju ne poznaju dovoljno. „Na papiru“ djeluje fino, ali intuicija vam govori da i nije baš tako. Poslušajte predosjećaj. Leđa, kičma, ramena su vam danas „slaba tačka“.

ŠKORPIJA

Pred vama je fenomenalan dan! U porodici pronalazite rješenje za problem koji vas duže vrijeme muči. Finansijska situacija se poboljšava, možete da pravite planove za budućnost. Zauzete Škorpije „oživljavaju“ vezu sa partnerom, strast među vama bukti. Slobodni koji već neko vrijeme flertuju sa osobom koja im se dopada, „kreću u akciju“. Osjećate se odlično.

STRIJELAC

Dan je pun iznenađenja. Pomalo ste uznemireni jer se stvari dešavaju van vaše kontrole, ali ćete ubrzo uvidjeti da se razvijaju povoljno po vas. Ne postupajte ishitreno, napravićete grešku. Moguć je odlazak na kratak put, sjajno ćete se provesti. Slobdni Strijelčevi dobijaju poziv koji će ih zaintrigirati. Nešto lijepo se „krčka“… Manji problemi sa varenjem.

JARAC

Moguće je da ćete se razočarati u ljude za koje ste vjerovali da su vam prijatelji. Nemojte previše da se nervirate, vrijeme će pokazati da im namjere nisu bile loše. Porodični problem će vam zadati glavobolju, budite strpljivi i sagledajte situaciju iz različitih uglova. Rješenje će doći samo. Veče u znaku strastvenih susreta, i za zauzete i slobodne. Povedite računa o ishrani.

VODOLIJA

Imajte malo više razumijevanja za partnerove slabosti i nesigurnosti. Obično vam nije u prirodi da strogo sudite, ne dozvolite da vam stres zbog nekih drugih stvari pokvari odnos sa partnerom. Slobodne Vodolije razmišljaju o bivšoj ljubavi. Da li vrijedi pokušati ponovo? Ostavite odluku za sutradan, kad prespavate, neke stvari će vam biti jasnije. Zdravlje je dobro.

RIBE

Dnevni horoskop za 3. jun 2023. godine kaže da će onim Ribama koje su spremne da izađu iz uobičajene rutine ovo biti povoljan dan. Otisnite se u avanturu, upoznaćete neke veoma zanimljive ljude, a možda i ljubav svog života! Nekom članu porodice će biti potrebna vaša pomoć. Ako ste u prilici, priuštite sebi masažu. Vodite više  računa o ishrani.

autor: http://mondo.ba

Share

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.