Dodik: Komšić izabrao Banjaluku za prvu neslužbenu posjetu inostranstvu

Dodik: Komšić izabrao Banjaluku za prvu neslužbenu posjetu inostranstvu

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je zanimljivo da je član Predsjedništva BiH Željko Komšić za prvu neslužbenu posjetu u inostranstvu izabrao Banjaluku.

 

– To je najobičniji provokator i folirant, koji nema šta da traži u Banjaluci. Bolje da je otišao u Livno, umjesto što nas provocira i vrijeđa – naveo je Dodik.

On je istakao da su Komšića muslimani podmetnuli u Predsjedništvo da tamo glumi lažnog Hrvata i pravi samo štetu.

– Za ove četiri godine mogao sam se uvjeriti da je duboko ostrašćen u mržnji prema svemu što je srpsko i hrvatsko i da je štetočina, koja svojim pristupom najviše doprinosi raspadu Bosne – napisao je Dodik na Tviteru.

On je naveo da BiH ne može uspjeti na provokacijama Komšića i sličnih, koji se danas okupljaju po Banjaluci obilježavajući nepostojeći praznik.

– Јedini način da se produži opstanak BiH je da se poštuje unutrašnji dogovor tri konstitutivna naroda i da se uvažavaju njihovi stavovi – rekao je Dodik.

On je navo da da postoji nikakvo ljepilo intervencija međunarodnog faktora koje će sastaviti i zalijepiti raspalu BiH dok se narodi u njoj ne dogovore, i to svi moraju da shvate.

– To nepoštovanje stranaca vidimo i danas, dok šalju licemjerne čestitke za nepostojeći dan, iako dobro znaju da ova zemlja nema zakon o praznicima. Takav njihov pristup drži ovu BiH zarobljenom i doprinosi da je svakim danom ima sve manje – naveo je Dodik.

U takvim okolnostima, dodao je on, jedina trajna i sigurna činjenica je Republika Srpska, koja je budućnost, a upitno je da li će u toj budućnosti biti BiH.

(RTRS)

Share

Jedan komentar na “Dodik: Komšić izabrao Banjaluku za prvu neslužbenu posjetu inostranstvu

  1. KOMSO MALO PORANIO ALI I ZAKASNIJO KOD SRBA NA SLAVU! SVETI ARANDEL JE PROSAO A SVETI STEFAN JE 9. JANUARA TAKO KOMSO SAD CEKAJ SVETOG STEFANA PA DODI OVO TI JE PROMASAJ SVE STO SI NAUMIJO.KAD NESMIJES KOD SVOJI HRVATA TI DODI NA DAN REPUBLIKE SRPSKE NA NAJVECE SLAVLJE I NAJVECI PRAZNIK KOJI SRBI SLAVE!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.